Szent József, Szűz Mária és a kis Jézus legyen a példaképünk!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_90789636_2911701228905476_8018454769104322560_o.jpgKészülök az esti szentmisére!! Itt az alapítványunk  YouTube Magnificat.ro, Böjte Csaba OFM oldalán is követhető a szentmise. Sőt ha kéred, - és ez komoly - maga a gép hat órakor harangozni fog. Javasolni fogom, hogy Úrfelmutatáskor csengessen is. Majd ha a kezemre a mise közben vizet is tölt az lesz az igazi!

Ma a Szentcsalád közbenjárását szeretnénk kérni a családjainkért, kiket mint a hó a magot, a karanténos idő elzárt a világtól! Telefonos beszélgetésekből kitűnik, hogy nem is olyan könnyű egy légtérbe összezárva lenni szeretteinkkel.... Van akik az elfuserált mézesheteket pótolják be, de sajnos arra is van példa, hogy a családtagok sportot csinálnak abból, hogy egymást kikészítsék idegileg!! A karantén az kitakar, tetszik nem tetszik megmutatja azt, hogy igazából kik is vagyunk... de ez ne okozzon nekünk szomorúságot, hisz ez olyan mint egy orvosi átvilágítás, ha tudjuk, hogy mivel van a baj, akkor azon tudunk is változtatni!!
Szent József, Szűz Mária és a kis Jézus legyen a példaképünk, ők is hosszú éveken keresztül az egyiptomi menekülés során össze voltak zárva! Mindennap máshol, mindenütt idegenben, ők ott csak egymásra számíthattak!! Biztos, hogy értik a gondjainkat és az is biztos, hogy fognak segíteni rajtunk!! Gyertek imádkozzunk bizalommal, kérjünk segítséget!
Déván, erdélyi idő szerint 18.00 órától nagy szeretettel várlak!! 

Testvéretek a bezártságban, 
Csaba t.