Megtérés

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_12974304_1020013678074250_3891973351257482948_n.jpgIstennel, egyházzal, embertársaimmal rendezem kapcsolatomat. "Aztán egyházi rendjükre való tekintettel olyan határtalan bizalmat adott nekem az Úr és ad szüntelen papjai iránt, kik a római Szentegyház szabályai szerint élnek, hogy még ha üldöznének is, akkor is csak hozzájuk menekülnék."

12.00 Torna... Ha Isten segít július 1-től Gyergyószárhegyen a sportolni vágyó gyerekeinknek tábort szervezünk. Tavaly már volt egy balatoni boksz tábor, az idén Erdély földjén szeretnénk a visszavágót megtartani. Majd onnan is fogunk közvetíteni Torna Órákat..

17.30 Virtuális Zarándoklatunkon Budapestre megyünk a Párbeszéd Házába, P. Sajgó Szabolcs SJ szerzetes paphoz. Nagy szeretettel biztatlak, gyertek vegyetek részt a beszélgetésben, Kárpátmedencében ő a ma élő egyik legképzettebb lelki vezető!
18.00 Szentmise az Isten Irgalmasságának tiszteletére felajánlott most épült templomocskában, Teremi faluban. Számomra igen nagy élmény látni, hogy a gyermekeink, kollégáink nem csak szeretik a jó Istent, hanem kis szentélyeket, kápolnákat, sőt Teremiben már templomot is építenek a tiszteletére! Isten imádása azt is jelenti, hogy otthonunkban szentképeket, szobrokat helyezünk el, szentélyeket alakítunk ki, ahol jó megállni, leülni csendben, békében imádkozni!!

19.00 Gyertek imádjuk, dicsőítsük teremtő Istenünket, ne hagyjuk kialudni az imádság lángját a szíveinkben!!
Szeretettel, 
Csaba t.
2020. június 23

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Hisszük és valljuk, hogy akik nem találkoztak Jézus Krisztussal olyan módon, hogy az evangéliumot hitelt érdemlően hirdették nekik, emiatt nem hisznek Benne, vagy más valláshoz ragaszkodnak, azok lelkiismeretük mélyén szembesülhetnek Ővele, és dönthetnek a szeretet mellett, a jóság, az irgalmasság útján járhatnak. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 27. kedd, Szabina napja van. Holnap Simon és Szimonetta napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ádám és Éva története

Ádám és Éva története egy példázat, amely arról beszél, hogy az embernek Isten felkínálta az egész mennyországot. Milyen más lenne az emberiség élete, ha a szeretet mellett döntöttek volna, bíztak volna Benne, ha nem „piszkáltak volna bele” a Paradicsomba.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube