Megtérés

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_12974304_1020013678074250_3891973351257482948_n.jpgIstennel, egyházzal, embertársaimmal rendezem kapcsolatomat. "Aztán egyházi rendjükre való tekintettel olyan határtalan bizalmat adott nekem az Úr és ad szüntelen papjai iránt, kik a római Szentegyház szabályai szerint élnek, hogy még ha üldöznének is, akkor is csak hozzájuk menekülnék."

12.00 Torna... Ha Isten segít július 1-től Gyergyószárhegyen a sportolni vágyó gyerekeinknek tábort szervezünk. Tavaly már volt egy balatoni boksz tábor, az idén Erdély földjén szeretnénk a visszavágót megtartani. Majd onnan is fogunk közvetíteni Torna Órákat..

17.30 Virtuális Zarándoklatunkon Budapestre megyünk a Párbeszéd Házába, P. Sajgó Szabolcs SJ szerzetes paphoz. Nagy szeretettel biztatlak, gyertek vegyetek részt a beszélgetésben, Kárpátmedencében ő a ma élő egyik legképzettebb lelki vezető!
18.00 Szentmise az Isten Irgalmasságának tiszteletére felajánlott most épült templomocskában, Teremi faluban. Számomra igen nagy élmény látni, hogy a gyermekeink, kollégáink nem csak szeretik a jó Istent, hanem kis szentélyeket, kápolnákat, sőt Teremiben már templomot is építenek a tiszteletére! Isten imádása azt is jelenti, hogy otthonunkban szentképeket, szobrokat helyezünk el, szentélyeket alakítunk ki, ahol jó megállni, leülni csendben, békében imádkozni!!

19.00 Gyertek imádjuk, dicsőítsük teremtő Istenünket, ne hagyjuk kialudni az imádság lángját a szíveinkben!!
Szeretettel, 
Csaba t.
2020. június 23

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Azt a békét, örömöt, boldogságot, amely az ember szívét akkor tölti el, amikor hazaér, amikor hozzá tud bújni a mennyei Atyjához, Istenének a kezébe simul, nehezen tudom elmesélni. Az ember ebben az ölelésben teljesedik ki, és emberi méltóságunk talán ekkor van a legmagasabb fokon. Isten karjaiból kibontakozva visszatérni a munkánkba, ez az igazán gyümölcsöző és szép, értékes és értelmes az életünkben. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 7. péntek, Ibolya napja van. Holnap László napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A hívek

A más vallásúak és a hitetlenek ezzel szemben nem sajnálják arra fecsérelni az idejüket,hogy széles körben terjesszék a Katolikus Egyház elleni vádakat, miközben az Egyház alig védekezik.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube