Maradandót alkossunk!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tortenelem_121660670_1954401268035061_3374404425880130038_n.jpgLegyen a példaképünk az évszázadokkal ezelőtt, a középkorban élt székelyszentléleki kőfaragó! Az ő keze már rég elporladt, de műve még mindig magasba emeli Jézus Krisztus áldott szent keresztjét! Szeretetből, kitartó munkával alkossunk, hozzunk létre olyan dolgokat, amik évszázadok múlva is, örömet, fényt, életet jelenthetnek gyermekeinknek!

 
Szombat van, ma több idő van az álmodozásra, tervezésre, alkotásra. Üljünk le akár a családban, a barátainkkal és beszéljük át, hogy mit is szeretnénk csinálni a ránk szakadó hosszú téli napokban, amelyre lehet, hogy még egy hivatalosan meghirdetett karantén is rá fog nehezedni! A tervekhez szükséges dolgokat szerezzük be, készüljünk fel arra, hogy gyermekeinknek, unokáinknak valami szépet, maradandót alkossunk! Ez lehet akár egy szép családi fotóalbum, vagy bármi, mi a bennünk lévő értéket magasba emeli, tartóra teszi!!

Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Hisszük és valljuk, hogy akik nem találkoztak Jézus Krisztussal olyan módon, hogy az evangéliumot hitelt érdemlően hirdették nekik, emiatt nem hisznek Benne, vagy más valláshoz ragaszkodnak, azok lelkiismeretük mélyén szembesülhetnek Ővele, és dönthetnek a szeretet mellett, a jóság, az irgalmasság útján járhatnak. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 27. kedd, Szabina napja van. Holnap Simon és Szimonetta napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ádám és Éva története

Ádám és Éva története egy példázat, amely arról beszél, hogy az embernek Isten felkínálta az egész mennyországot. Milyen más lenne az emberiség élete, ha a szeretet mellett döntöttek volna, bíztak volna Benne, ha nem „piszkáltak volna bele” a Paradicsomba.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube