Házaspárok a Szerelem-ösvényen

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_366084926_305292532022345_7805222615496295588_n.jpgSok vita van ma a szerelem, a párválasztás, a családalapítás hogyanja, mikéntje, értelme körül! Mi nem szeretnénk senkivel vitázni, egyszerűen szeretnénk a hagyományos, az évezredek alatt kiforrt, az Egyház által jegyesoktatásokon nap mind nap tanított, Petőfi Sándor és Szendrey Júlia által is bejárt, szerelmükkel, boldog házasságukkal hitelesített utat felmutatni! Ennek családi boldogságra vezető útnak Székelyhídon kilenc állomását formáltuk meg: Önismeret, zsákutcák, ismerkedés, döntés, udvarlás, jegyesség, lánykérés, házasság, nászút!

A Székelyhídi Szerelem Tanösvény még nincs teljesen kész, de már látogatható! A kiültetett növények időt kérnek, amíg szépen nagyra nőnek, de azért folyamatosan szépítjük e Tanösvényt és várjuk a látogatókat! A kert felelőse és a vendégek fogadója, hajdani lányom, kedves munkatársam, Diosi Marika szeretettel várja, fogadja a látogatókat! Fent a Gyermek Jézusról elnevezett gyermekvédelmi otthonunkban akár szállást, ebédet is kérhetnek a zarándokok!
Mária Diosi Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
Szeretettel várunk, 
Csaba t.
A tegnapi nap négy házaspár is megszállt nálunk, Székelyhídon, s a mai nap a Szerelem-ösvényé, a szereteté, az együtt levés rendkívüli erejévé volt: bejártuk a kilenc állomást, beszélgettünk, időben utaztunk hol  előre, hol vissza, s megegyeztünk, hogy a viszontlátás örömében válunk ma el. 
A kép már önmagáért beszél, de ami ennél is különlegesebb, amit utólag írtak számunkra: 
"Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást! Szuper csapat vagytok, nagy példaképek! Csaba testvér csodálatos emberré nevelt Benneteket, maradjatok mindig ilyen jóságosak, Isten ezt többszörösen megfizeti Nektek! Örülünk, hogy megismerhettünk Titeket, visszük a híreteket a Dunántúlra! "
Innen is köszönjük, hogy itt voltatok, s megismerhettünk Benneteket!
D. Marika