ÖNISMERET

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kepzesi_kozpontok_szerelemosveny1.jpgJúnius elsején a gyermek Jézus búcsún szeretnénk megáldani a szerelem ösvénynek a fogadó irodáját, a képeken látható házat...írd be a naptáradba ezt a dátumot! 

Székelyhídon a gyerekekkel szeretettel várunk, 

Csaba t.
A Szerelem-ösvény 1. állomása az ÖNISMERET, nagyon-nagyon fontos az életünkben. Ennek tudatában fogadta örökbe György Attila és kedves felesége Nati.
György Attila, vagyis Atis, ahogyan én szólítom, a feltett kérdésemre, miszerint "Miért vállalta el a felkérést",- az alábbiakat válaszolta:
"Azok akik közelebbről ismernek tudják,hogy mindig szívesen állok jó ügy mellé. A szerelem ösvény ugyan kicsit más jellegű, de már az első megbeszélés alkalmával sem volt kérdés, hogy itt a helyem. Az én állomásom neve az ÖNISMERET, ami egyben a fogadóépület is. Fő motivációm elsősorban az volt, hogy maradandót alkothassak. Egy életen át tanuljuk, hogy megismerjük önmagunkat és ezáltal majd a mellénk rendelt társat is. Ezen a helyen ahol reményeink szerint, nagyon sok ember megfordul az elkövetkező években,  -majd akkor is ha nem leszek már az élők sorában-, a fiaim és az unokáim büszkén elmondhatják,hogy ezt az édesapjuk készítette."
Kedves Atis és Nati! Én még pár gondolattal kiegészíteném ezt a szűkszavú választ.
....szóval Atis nemcsak a barátunk, hanem egy remek építési vállalkozó, szakember is. Elkötelezettsége példaértékű, és hihetetlenül nagy segítséget nyújt nekünk, legyen szó bármiről is.
Munkája során mindig magas színvonalon teljesít, és képes bonyolult helyzetekben is megoldást találni. Az ő szakmai tudása és tapasztalata valódi kincs nekünk.
Számos szakmai kötelességei mellett is aktívan segít másoknak, sosem habozik, hogy időt szánjon barátaira és a közösségre. Őszinte mosolya és megnyugtató szavai mindig felemelik a hangulatot, és hálás vagyok, hogy ilyen kivételes barátunk lehet.
Berekméri Dalma