Mit hoz 2016?!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_12034380_740793716066860_8325878413373809657_o.jpgItt az új év, de mit hoz számunkra?! Az alábbi híreket olvasva sajnos úgy tűnik, hogy sok vért, szenvedést, fájdalmat! Két út áll előttünk: egyfelől vállunkat húzogatva bele is törődhetünk a "sorsunkba",  de Isten kezét megfogva talpra is állhatunk!

 

Gyertek, Isten irgalmasságát kérve építsük fel közösen Jézus Krisztus által megálmodott Isten Országát!

Ferenc pápa mellé állok, ő bölcsen meghirdette az Isteni Irgalom Esztendejét! Igen, tudatosan rálépek erre a csodálatos útra, mely nem az igazságosság vakító, villámló hideg fényénél visz pusztító háborúkba, hanem a szeretet csendes, békés ragyogásában vezet Teremtőm karjai közé! Hiszek az irgalmas Isten gyógyító szeretetében! Ezért hirdettük meg az Irgalmasság Iskoláját, melyben mindenkit nagy szeretettel várunk, s ahol magát Jézus Krisztust és áldott szentjeit kérjük fel tanárainknak! Gyertek, egymást erősítve induljunk el egy egyszerűbb, tisztább, szerényebb, de sokkal nyugodtabb, boldogabb világ felé, biztosak lehetünk benne, hogy nem magányosan kell kószáljunk a kietlen pusztában, hanem Istenünk, mint jó pásztor előttünk jár, vezetni fog!

A sok rossz elől mi világunkban ránk vadászik, gyertek meneküljünk, mint sebzett csibék a biztonságot jelentő kotlómamánk szárnyai alá! Isten mindannyiunkat hív, hazavár: "Gyertek hozzám mindannyian kik elfáradtatok, kik az élet terhét hordozzátok és én felüdítelek titeket!" Mt. 11,28 Megváltónk képes is és akar is segíteni bennünket, neki van elég hatalma ahhoz, hogy már itt ezen a földön boldoggá tegye gyermekeit!

http://www.magnificat.ro oldalon megtalálhatod az Irgalmasság Iskolájának az anyagait, de ha feliratkozol az ugyancsak ezen az oldalon lévő hírlevél ablaknál e-mail címedet megadva, akkor rendszeresen el is küldjük számodra az elmélkedéseket, egy-egy mankót jelentő gondolatot!

Sok szeretettel várunk a csapatba! Együtt biztos, hogy könnyebb lesz! 

Csaba t.

http://erdely.ma/vilag.php?id=197852&cim=harmadik_vilaghaborurol_beszelt_a_papa