Szívem tele van örömmel

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_IMG_1195_2.JPGMegpróbáltuk hirdetni az evangéliumot a focipályán és kiderült, hogy lehet ott is!! Eddig mindig szolid kis előadásokkal, ügyes énekkarokkal, versmondó diákokkal indultam el Krisztus szeretetéről tanúságot tenni, most Székelyhídra a képen látható nagy csapattal mentünk!!  

A Márton Áron tiszteletére rendezett előadó útra elkísért  gyermekvédelmi otthonaink diákjaiból válogatott focicsapat, a petrozsényi Jézus Szíve Otthon lakóiból alakult pompon együttes és a Role, egy komoly rock zenekar! Jó volt látni, hogy ennyien, ennyi félék tudunk közösen embereket megszólítani, összegyűjteni imádságra, szeretettel meghívni! A foci pályákon olyan fiatalokhoz, gyerekekhez tudtuk eljuttatni az evangéliumot, Márton Áron mindannyiunknak irányt mutató szép vonásait, akikhez a templomainkban egészen biztos, hogy nem tudtunk volna üzenetet megfogalmazni, egyszerűen azért, mert ők nem járnak katolikus templomba!
Sok gyermekem van, számomra nem az a legnagyobb öröm, ha a gyermekeim nekem virágot hoznak, verseket mondanak, hanem ha azt látom, hogy ők jókedvvel, vidáman együtt vannak, és ha ebbe a szeretetteljes közösségbe nekem is helyet adnak!! Hiszem, hogy a földön a legszebb Istentisztelet az, amikor a mennyei Atya gyermekei, szeretetben, békességben együtt játszanak, örvendeznek az ők Atyjuk drága ajándékainak, az életnek, a létnek, s a teremtett világ sok sok szépségének! Jó volt együtt lenni, játszani, énekelni különféle felekezetekhez, nemzeti közösségekhez tartozó fiatalokkal, felnőttekkel! Hiszem, hogy e négy nap alatt tartott minden Istentiszteletünk, bár sokszor kemény volt és hangos, mégis elnyerte a jó Isten tetszését! Határozottan éreztem, hogy nem csak képesek vagyunk a sekrestyéből kilépni Isten szép, tarka gyermekei közé, hanem őket eredményesen meg is tudjuk szólítani!! Szívem tele van örömmel, és hálával az én nagyszerű munkatársaim iránt!! Szeretettel köszönöm, hogy elkísértek erre a hosszú, kemény útra! 
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A tökéletes szeretetet keressük sóvárogva ezen a földön, de ember soha nem tudja teljesen betölteni a vágyainkat. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 6. csütörtök, Berta és Bettina napja van. Holnap Ibolya napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A szeretetparancs

Jézusnak egyetlen parancsa van, a szeretetparancs.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube