Szép volt fiúk!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_13668840_663121337190538_3484973115057472337_o.jpgTalán a sport az egyetlen olyan dolog a mai világban, mit a mutyizó pályázatok, a politikai érdekek és az ezekhez hasonló "ügyeskedések" nem tudtak még annyira megfertőzni! Itt aki valóban jó, az kitűnik, a többi elől szépen elrúgják a labdát! Lehet valaki a fociban magyar, román vagy roma, ha ügyes, ha rendszeresen jár edzésre és fegyelmezett, akkor annak meglátszik a gyümölcse, megszületik a gól, amit nem kell megmagyarázni, elég szépen megtapsolni!

A gyermekvédelmi központok számára meghirdetett Kecskeméti Európai bajnokság előtt elmentünk a Márton Áron tiszteletére szervezett  Székelyhídi foci bajnokságra!! A mi fiaink első alkalommal itt mérkőztek meg összeforrott, komoly csapatokkal! A pályán az ellenfelek olyan tükröt állítottak elénk, mely nem hazudik, megmutatta azt, hogy mit is érünk most, s talán azt is, hogy még milyen sok nehéz, komoly edzésre is van szükségünk, ahhoz, hogy focistának nevezhessük magunkat! Köszönjük az érmelléki csapatoknak, hogy komolyan vettek minket és eljöttek a 120 évvel ezelőtt született, szentéletű Márton Áron tiszteletére szervezett viadalra!
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A szeretet lényege, hogy a másik emberre figyelek, kiüresítem önmagamat. Jézus Krisztus nem napi nyolc órára jött el az Égből, hogy közben félállásban a mennyei ügyes-bajos dolgokkal is tudjon foglalkozni a földi elintéznivalói után, hanem kiüresítette önmagát, hogy csak mi legyünk az Ő gondjai (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 14. péntek, Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A lelkiismeret és vallásszabadság

A lelkiismereti és vallásszabadság jogos védelméből vallásháborúk törtek ki, melyek súlyos vérengzésekhez, igazságtalanságokhoz vezettek oda-vissza.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube