Szép volt fiúk!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_13668840_663121337190538_3484973115057472337_o.jpgTalán a sport az egyetlen olyan dolog a mai világban, mit a mutyizó pályázatok, a politikai érdekek és az ezekhez hasonló "ügyeskedések" nem tudtak még annyira megfertőzni! Itt aki valóban jó, az kitűnik, a többi elől szépen elrúgják a labdát! Lehet valaki a fociban magyar, román vagy roma, ha ügyes, ha rendszeresen jár edzésre és fegyelmezett, akkor annak meglátszik a gyümölcse, megszületik a gól, amit nem kell megmagyarázni, elég szépen megtapsolni!

A gyermekvédelmi központok számára meghirdetett Kecskeméti Európai bajnokság előtt elmentünk a Márton Áron tiszteletére szervezett  Székelyhídi foci bajnokságra!! A mi fiaink első alkalommal itt mérkőztek meg összeforrott, komoly csapatokkal! A pályán az ellenfelek olyan tükröt állítottak elénk, mely nem hazudik, megmutatta azt, hogy mit is érünk most, s talán azt is, hogy még milyen sok nehéz, komoly edzésre is van szükségünk, ahhoz, hogy focistának nevezhessük magunkat! Köszönjük az érmelléki csapatoknak, hogy komolyan vettek minket és eljöttek a 120 évvel ezelőtt született, szentéletű Márton Áron tiszteletére szervezett viadalra!
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…a tizenéves fiatal úgy érzi, hogy a kisujja is vastagabb, mint a körülötte élő felnőttek dereka, és ő majd tutira megmutatja, mi a helyes, mert az ősök nem jól tudják… Sokszor keményen és kritikusan ítéli meg a felnőtteket. Ez a szülő számára fájó és keserű, mégis Isten csodálatosan szép ajándéka, hogy minden estére új hajnal jön, és minden megfáradt nemzedék után egy tiszta lappal induló nemzedék következik, akik nem a mi kompromisszumainkkal indulnak útnak.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. január 17. péntek, Antal és Antónia napja van. Holnap Piroska napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ki hiszi el ma már, hogy Isten a világot hat nap alatt teremtette?! 1/4

A tudományos felismerések az evolúcióról szemben állnak az ószövetségi teremtéstörténettel.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube