Sokan kérdezik, hogy mi a véleményem a melegek házasságáról?!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_DSC_9363.jpgSzerintem nem a sötétség ellen kell harcolni, hanem ragyogó tiszta fényt kellene gyújtani! Arról fogok én mindig is beszélni, hogy milyen csodálatos a keresztény házasság, az Isten akarata szerinti tiszta család, életünket beragyogó gyermekáldás! A demokrácia lényege, hogy azt amiben hiszünk, azt bátran hirdetjük!

A hitemet, meggyőződésemet én nem rakom véka alá, mindig, mindenütt hangosan elmondom, hogy Isten legnagyobb, legszebb ajándékának e földön, egy férfi és egy nő között tiszta szerelemből köttetett házasságot tartom, melyet Isten gyermekáldással koronáz meg! 
Természetesen, mind szerzetes pap hiszek az áldozat értelmében, hiszem, hogy Isten hívására, a családalapítás végtelen értékéről voltak és lesznek férfiak és nők akik lemondanak, hogy Jézus Krisztus útjára lépve, a főparancs szellemében szolgálják Istent, és embertársukat! Tudatában vagyok annak, hogy úgy a családalapítás, mind az önként vállalt életáldozat nemcsak kedves Isten előtt, de kísértésektől próbára is tett meredek út! Sajnos sokan elbuknak, és életük szent fogadalmának teljesítésében megbicsaklanak! A párválasztásban, családos életben, vagy az Istennek szentelt állapotot választottak közül elesettek számára, irgalmas szeretettel Isten mindig felkínálja az újrakezdés lehetőségét! Felállni és újrakezdeni nem szégyen, de a legszebb álmot feladni és helyette egy fapados, sehová nem vezető úton elindulni, megalkuvás! Tudom, hogy aki szomjas, az az út szélén bűzlő pocsolyának is nekitérdel, de én mindenkinek azt mondom, hogy higgyen Isten jóságában, higgyen abban, hogy ha nem adjuk fel a keresést, akkor megtaláljuk azt a kutat, melynek életadó vize tiszta és egészséges!  
Mesterünk, Jézus Krisztus azt szeretné, hogy az Ő öröme a mi örömünk legyen és örömünk így teljes legyen!! Azt javasolom mindenkinek, hogy Isten által felkínált jussunkról, az igazi szép családról, a gyermekáldásról, vagy az Isten akarata szerinti örömteli szent szolgálatról ne mondjunk le semmilyen fapados, részmegoldás érdekében! 
Szeretettel, 
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A szeretet lényege nem az önmagam nézése, hanem a találkozás, a másikhoz való odafordulás. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. december 3. csütörtök, Ferenc napja van. Holnap Borbála és Barbara napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Természet

Természetes, hogy kinövünk egy-egy cipőt, ruhadarabot.Társadalmi szokások, valós vagy vélt értékes beidegződések dőlnek körülöttünk halomba. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube