Egy felhívást szeretnék közzétenni!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_15056267_1309002889141390_4918996248221754174_n.jpg A szórvány nem csak szép múltról, történelmi épületekről, hanem ragyogó, mosolygó gyermekekről is szól!! 

 
 
 
Szeretettel kérlek, hogy küldjetek a szórványból szép, mosolygós gyermekarcokat, hogy lássák a tömbben élők, hogy van akikért összefogni, van akikhez elmenni a szórványba!!
Az Országgyűlés az elmúlt évben nyilvánította november 15-ét, Bethlen Gábor (1580-1629) erdélyi fejedelem születésének és halálának évfordulóját a magyar szórvány napjává. Ma is megemlékezünk a Szórvány napjáról! Szeretettel várunk a képernyő előtt!!
A képen a medgyesi Kolping Adolfról elnevezett gyermekvédelmi otthon néhány lakója! A ház vezetője Nagy Marianna (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) szeretettel vár gyermekeivel!
Csaba t. 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…a fiatalok sokszor és jó szemmel meglátják az álságokat, a képmutatást, a hamisságot. Ne engedjük el a kritikát a fülünk mellett, legyen ez önnevelési lehetőség számunkra. És bizony, ahogy mi, felnőttek sem vagyunk tökéletesek, belefér az is, hogy a fiatal téved, hibázik… – ettől ne essünk kétségbe.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 21. csütörtök, Ágnes napja van. Holnap Vince és Artúr napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nagy szeretettel megformálta... 1/3

Isten nagy szeretettel megformálta, megteremtette az embert, és egyetlen gyümölcs elfogyasztása miatt haragosan kiűzte az Édenkertből? Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube