Nagy utazás!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Mualkotas_10629847_10202446388357523_8487878614076213581_n.jpgA www.magnificat.ro oldalt már több mint fele a felhasználóknak mobil eszközökről éri el! Ezért arra gondoltunk, hogy felkínálnánk nekik egy nagyon egyszerű, könnyű elérhetőséget, mely még próba üzem módban van!

Megosztom a Prodcast  linket.
https://itunes.apple.com/ro/podcast/2020-egyutt-egy-uton!!!!/id1192890506
1. Nem csak okos telefonnal, hanem ha van a gépeden iTunes akkor is működik. Első sorba a MAC-re gondolok. De fel lehet tenni Windowsra és Linuxra az iTunes-t.
2. Csak az iPhone okost telefonokon működik ez a link. Ahhoz, hogy ez Androidon is működjön, fel kell telepíteni egy Prodcast lejátszó app-ot. Pl: BeyondPod Podcast Manager 
Androidra még ott van a honlapon Podcast - 2020 Együtt egy úton!!!! modul ablak. Onnan is lehet hallgatni.
Amennyiben okos telefonoddal rácsatlakozol erre a linkre, bekapcsolódhatsz a nagy utazásunkba! 2017- ben, Szent László évében nagy királyunk vezetésével szeretnénk rálépni a boldogságra vezető parancsok útjára! Hetente szeretnénk közösen egy - egy lépéssel előbbre haladni a boldogságunk felé!! Próbáld ki a lehetőséget,  Szent Ferenc Alapítvány nagycsaládjával indulj el, tarts velünk!! 
Szeretettel, 
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Maga Krisztus is térdre borult és sírva imádkozott virágvasárnapján Jeruzsálem falai előtt. Neki sem voltak olyan bombabiztos eszközei, hogy mindenki bekap egy pirulát, és másnaptól térden állva pergeti a rózsafüzért reggeltől estig, hiszen így már nem emberek lennénk, hanem zombik – és Isten ezt nem akarja.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. január 22. szerda, Vince és Artúr napja van. Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nagy szeretettel megformálta... 2/3


Azonban az ember nem Neki, hanem a kísértőnek, a gonosz léleknek hitt, akit a kígyó jelképez, aki agyafúrt módon elültette a kételkedést az ember szívében, aki nem bízott többé Isten jóságában, szeretetében, ezért nem engedelmeskedett, a lét törvényeit nem tartotta tiszteletben. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube