Egy új kor küszöbén állunk!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_ausztralia-cst.jpgEz a boldog, tiszta, felgyorsulva kibontakozó új világ akkor jön el, ha az öntudatra ébredt ember Isten jelenlétének megtapasztalására is eljut!! A lelkiismeretünk által Isten szol hozzánk!! Bennünk lakik a Végtelen, beszélni akar veled! Neked egy dolgot kell tenned, csendesedj el és hittel nyisd meg feléje életed!!

A csatolt elmélkedés, s ezt követő egész éves sorozat mankó szeretne lenni az "Isten jelenlétére" vezető úton!! Szeretettel biztatlak tedd össze a kezed és lépj rá a csodák földjére!! Teremtőd nem elbújni akar tőled, hanem áldó jósággal veled találkozni szeretne! Hidd el felnőttél oda, hogy beköszönj örömmel Istened házába, tedd meg bizalommal!

Csaba testvér elmélkedése

Ezt az elmélkedésemet is, de a következőket is feltesszük a www.magnificat.ro oldalra! Azoknak, kik mobil eszközökön akarnak hallgatni, azoknak feltettük Podcastra is a hang anyagot, az utóbbit előbb az iTuens kell approbálja addig nem jelenik meg. 

2020 Együtt egy uton- hanganyag

Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

…arra gondoltam, jó lenne találkozni egy boldog emberrel. Akármerre keresgéltem, azt láttam, hogy igazából csak azok az emberek kiegyensúlyozottak, akik Istent keresik, az Ő közelében élnek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 8. szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gyerekkoromban...

Gyerekkoromban a kedves húgommal gyakran összeszólalkoztunk, még össze is verekedtünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube