Ima a Tanárokért!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_21753179_871938106291498_155385942820125443_o.jpgA csíkszentmártoni Tivai Nagy Imre Szakközépiskola tanári kara, minden évben megkoszorúzza intézményük névadójának a csíkszentkirályi síremlékét.

Imádkozzunk a gyermekeink nevelőiért, tanáraiért! Ők a mi tisztjeink, tábornokaink, ők vezetik a tudatlanság, a bunkóság elleni küzdelemben a diákjainkat! Nélkülük nem lesznek gyerekeinkből győztesek! Nekünk nagyon fontosak a pedagógusok, hisz a szemünk fényét, a gyermekeket ők oktatják, nevelik, így általuk lesznek a fiatalok az élet bajnokai, vagy lecsúszott vesztesei! Bízzunk a nevelőkben, tanárainkban, ne engedjük el a kezünket, imádkozzunk értük, szeretettel hozzuk ki belőlük a legjobbat, a legtöbbet! 
Gyerekek, ha ti készültök és komolyan veszitek a tanulást, a munkát, a tanárok is komolyabban fognak venni benneteket, a hivatásukat, és minden órára keményen felkészülnek! Ha a szakácsnő látja, hogy jó étvággyal, örömmel esztek, szívesebben főz, de ha azt látja, hogy csak turkáljuk az ételt és válogatunk, akkor ő is elszürkül, a főztje is ízetlenné válik! A kölcsönös szeretet, tisztelet diákot, tanárt megszentel, értékesebbé, jobbá tesz! Kezdjük a tanévet új szívvel, új lélekkel, nagy bizalommal!
Szeretettel, 
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Hisszük és valljuk, hogy akik nem találkoztak Jézus Krisztussal olyan módon, hogy az evangéliumot hitelt érdemlően hirdették nekik, emiatt nem hisznek Benne, vagy más valláshoz ragaszkodnak, azok lelkiismeretük mélyén szembesülhetnek Ővele, és dönthetnek a szeretet mellett, a jóság, az irgalmasság útján járhatnak. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 27. kedd, Szabina napja van. Holnap Simon és Szimonetta napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ádám és Éva története

Ádám és Éva története egy példázat, amely arról beszél, hogy az embernek Isten felkínálta az egész mennyországot. Milyen más lenne az emberiség élete, ha a szeretet mellett döntöttek volna, bíztak volna Benne, ha nem „piszkáltak volna bele” a Paradicsomba.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube