Jézus nem vevő a nyafogásra!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kepzesi_kozpontok_IMG_0125.jpgKi a hibás, ha egy otthon rendetlen, ha hull a vakolat, ha nem nyílik a ház előtt virág!?

Örömmel látom, hogy van aki küzd és talpra áll, a maga talentumait szépen kamatoztatja, és sajnos vannak emberek, családok, akiket 30 éve támogatok és mégis szegények, nem jutnak az ötről a hatra, és ezért mindig mást okolnak, marasztalnak el! Hibás a polgármester, az egyház, a rendszer, mindenki, csak éppen ők nem! 
Hogy van az, hogy egyik gyerek jó jeggyel, szép eredménnyel zárja az évet, a másik ki ugyanabba az osztályba jár, azt bizonygatja, hogy a tanárok, a lecketerv, a koronavírus, minden de minden hibás, csak éppen ő ártatlan abban, hogy rossz eredménnyel zárt?!
Évtizedek óta embereket, családokat próbálok felemelni, őszinte szeretettel, empátiával, sokszor nem is kevés pénzzel! Úgy érzem, hogy jó lenne egyszer már hangosan, őszintén kimondani, hogy a létért küzdeni kell, nem csak másokat mocskolni, szidni, hibáztatni! 
Jézus nem vevő a nyafogásra! A lusta, tehetetlen ember, ki elásta a talentumait, próbálja megmagyarázni a bizonyítványát, de Jézust nem hatja meg a nyafogás, hanem kivágja az illetőt a külső sötétségre!
Ébresztő! Mindenki küzdjön a saját életéért, céljaiért becsületes munkával, kitartó tanulással, és ne másokon kérje számon a maga mulasztását! 
Tisztelettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Hisszük és valljuk, hogy akik nem találkoztak Jézus Krisztussal olyan módon, hogy az evangéliumot hitelt érdemlően hirdették nekik, emiatt nem hisznek Benne, vagy más valláshoz ragaszkodnak, azok lelkiismeretük mélyén szembesülhetnek Ővele, és dönthetnek a szeretet mellett, a jóság, az irgalmasság útján járhatnak. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 27. kedd, Szabina napja van. Holnap Simon és Szimonetta napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ádám és Éva története

Ádám és Éva története egy példázat, amely arról beszél, hogy az embernek Isten felkínálta az egész mennyországot. Milyen más lenne az emberiség élete, ha a szeretet mellett döntöttek volna, bíztak volna Benne, ha nem „piszkáltak volna bele” a Paradicsomba.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube