2016. december 6. – Kedd

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_7724_2.jpg "Atyátok nem akarja, hogy csak egy is elvesszen e kicsinyek közül."
Istenem, Te mindent szeretsz ami van, mert ha nem szeretnéd meg sem teremtetted volna! Szimpla létünk azt bizonyítja, hogy te szeretsz, akarsz, elfogadsz!! 
Csendben ülök a szobámba,  imádkozom, csendesen levegőt veszek, létezem! Létem öröme lassan Teremtőm irántunk való szeretetének megtapasztalásának szilárd partjára sodor, biztos kikötő, végtelen tiszta öröm tölt el, otthon vagyok, haza értem! A fény betölti szívemet, és én kicsinységem tudatában, gyermeki bizalommal Teremtőm karjaid között nyugovóra térek!!
Szeretettel, 
Csaba t. 
Kép: egy gyermekek aludni tért a székelyhídi otthonunkban
Egy alkalommal  Jézus  ezt  a példabeszédet  mondta  tanítványainak:  „Mit gondoltok? Ha valakinek  száz juha  van, és egy  elcsatangol közülük,  nem hagyja-e ott a kilencvenkilencet a hegyen, és nem megy-e, hogy  megkeresse az eltévedtet?  Ha aztán  szerencsésen megtalálja,  bizony mondom  nektek: jobban örül  neki, mint  az el  nem tévedt  kilencvenkilencnek. Éppen  így mennyei Atyátok sem akarja, hogy csak egy is elvesszen e kicsinyek közül.”
Mt 18,12-14