XXIX. Hét, 9 Az egyházi rend szentsége: A pásztori szolgálat

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_11921893_624392841035917_7591906517831237403_n.jpgKeresztény Tanösvény! Hittanóra a felnőtteknek, csak röviden, még a karantén előtti időkből... hajlanék rá, ha igény van rá, hogy elölről kezdjem egy kissé tömöttebben, ráérősebben! Most mindenesetre e rövid kis filmet megosztom! 

 

Kíváncsi lennék a véleményetekre... Mindennapi hittanórát a felnőtteknek elkezdjük?? Ha van 500 érdeklődő.... na jó, ne legyünk telhetetlenek, ha csak ötvenen kéritek lesz.... egye fene ha ötön lesztek akkor elkezdjük! 
Mikor, hány órától legyen az online hittanóra, melynek a végén kérdéseket is lehet feltenni? Mondhatni bármilyen időpontot jelölhettek, mert csodák, csodája ráérek! S ha már van idő, gyertek ismerjük meg Jézus Krisztust és az Ő csodálatos tanítását!!
Sok szeretettel, 
Csaba t. 

Böjte Csaba ofm gondolata

A szeretet lényege, hogy a másik emberre figyelek, kiüresítem önmagamat. Jézus Krisztus nem napi nyolc órára jött el az Égből, hogy közben félállásban a mennyei ügyes-bajos dolgokkal is tudjon foglalkozni a földi elintéznivalói után, hanem kiüresítette önmagát, hogy csak mi legyünk az Ő gondjai (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 14. péntek, Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A lelkiismeret és vallásszabadság

A lelkiismereti és vallásszabadság jogos védelméből vallásháborúk törtek ki, melyek súlyos vérengzésekhez, igazságtalanságokhoz vezettek oda-vissza.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube