Fotókkal bizonyítjuk, hogy a tyúkok az állatvilág leggondoskodóbb anyukái

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_tyukanyo.jpgÚgy látom, hogy nem csak a papi, de az anyai, apai hivatás is kezd elapadni..... Sajnos sok szülő a nyári vakációban nem látogatta meg a gyermekét, sőt ha keressük sem találjuk, hogy a gyermeke ügyes bajos dolgait rendezzük!  Nézem a csatolt anyagban látható kotlómamákat és azért imádkozok, hogy az egymáshoz való ragaszkodás ne vesszen ki a szíveinkből!! 

Vágyjunk a jó Isten közelségére, hisz maga Jézus mondta:  "hányszor akartalak egybegyűjteni, miképen a tyúk egybegyűjti kis csirkéit szárnya alá; és te nem akartad." Mt 23, 37 

Szeretettel, 

Csaba t. 
Az anyukák csodálatosak: szeretők, gondoskodók, és mindent megtennének a kicsinyeikért. És most nemcsak a nőkről, hanem az állatvilág anyukáiról beszélünk, köztük a tyúkokról is.
A tyúkokról köztudott, hogy ha a helyzet úgy hozza, más faj utódjait is szívesen felnevelik. Leggyakrabban kiskacsákkal törődnek, de az is előfordul, hogy macskáknak, kutyusoknak is gondjukat viselik.
A Bored Panda összegyűjtötte a legjobb fotókat a jelenségről, és ezután kétségünk sincs afelől, hogy a tyúkoknál nincs odaadóbb anyuka az állatok körében.

Még több fotót itt nézhet