Imádkozzunk a repülőgép szerencsétlenség áldozataiért!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tarsadalom_044a7af5-3183-5daa-81f3-921a36984356-3714866.jpgAfrikából haza jövetelünk napján zuhant le a Nairobiba induló Etióp gép a fedélzetén 149 utassal!! Igazából mi is az Etióp légi társaság gépével akartunk hazajönni Nairobiból, mert Afrikában annak a társaságnak van a legjobb híre, de végül is a Kenyai légitársaság gépére szálltunk fel.... Imádkozzunk a repülőgép szerencsétlenség áldozataiért!!

Isten kezében vagyunk, 

Csaba t. 
A görög, aki két perccel késte le a vasárnap lezuhant etióp repülőt
Egy görög férfi azt írta a Facebookon vasárnap, hogy ő lett volna a 150. utas azon az etióp járaton, ami szerencsétlenséget szenvedett.
A férfi két perccel késte le a Boeinget. Mérges voltam, mert senki nem segített a beszálláshoz a kapuhoz érnem – emlékezett vissza egy Facebook posztban Antonisz Mavropoulosz, amit „szerencsés napom” címmel tett közzé.
Mavropouloszt azért nem engedték felszállni a gépre, mert nála volt a csomagja. A férfi egy, a szemétkezeléssel foglakozó nemzetközi civil szervezet elnöke, és az ENSZ éves környezetvédelmi programjának gyűlésére igyekezett. A szerencsétlenségben 19 ENSZ alkalmazott vesztette életét, akik szintén erre a rendezvényre mentek volna.
A görög férfinak nemcsak az életét mentette meg a feleslegesen nála lévő csomag, hanem tisztázta is. A hatóságoknak ki kellett vizsgálnia az esetet, mivel ő volt az egyetlen utas, aki nem volt a gépen. "Nem volt logikus kapcsolat köztem és a szerencsétlenség között, mert nálam volt a poggyászom" - ezért nem is vallatták tovább.
Az Ethiopian Airlines gépe 157 emberrel a fedélzetén Addisz-Abeba közelében zuhant le vasárnap reggel. A gép Kenya fővárosába, Nairobiba indult Addisz-Abebából, de hat perccel a felszállás után földbe csapódott.
A katasztrófának nincs túlélője, 35 ország gyászolja állampolgárát.
A baleset oka egyelőre nem ismert.
www.hu.euronews.com

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ma 2019. július 17. szerda, Endre és Elek napja van. Holnap Frigyes napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A békeszerető Szent Ferenc

A békeszerető Szent Ferenc is elindult – igaz, fegyver nélkül, üres kézzel –, hogy megtérítse Szaladin szultánt.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube