Hogyan építs víztározót 4. hónap alatt kézi erővel?

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tarsadalom_viztaroloepito.jpgHardi Richárd szemészorvos, lassan 25 éve Kongóban teljesít szolgálatot. Hetente több mint 500 beteget lát el, úgy, hogy nincs villanyáram, tisztavíz! A magyar kormánytól kapott pénzt egy kórház építésére, az első dolga egy nagy víztározó építése volt, ahol az esővizet tárolni lehet.... e kis film, e heroikus munkának állít emléket! Én Isten ajándékának tekintem, hogy ott lehettem e kórház alapkövének letételekor, most ámulva látom, hogy milyen szépen megvalósult e nagy terv egyik nagyon fontos része!! 

Nézd meg ezt a filmet és mikor kinyitod a csapot, gondolj erre a víztározóra, majd adj hálát mindazoknak, kik felépítették városainkat, otthonainkat!! 

Őszinte tisztelettel, 
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Nagyon nehéz egy focistának is úgy küzdenie, ha minden félresikerült rúgására »fújolásba«, átkozódásba tör ki a nézőközönség. Aki a Himalája megmászása közben lecsúszik és összetöri magát, azt senki sem szidja, hanem segítenek nekik, hogy meggyógyuljon, talpra álljon. Ugyanígy, amikor a hívek azt látják, hogy a kezdő pap, de akár az idősebb is, botladozik, nem megy minden neki száz százalékosan, akkor ne a háta mögött kritizálják, ne lenézően beszéljenek róla, hanem imádságos szeretettel, jósággal álljanak mellé, segítsék mindenben, hogy társai tudjanak lenni az Isten országát építő munkájában.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. június 7. vasárnap, Róbert napja van. Holnap Medárd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A szeretetnek koncentrikus körei

A szeretetnek koncentrikus körei vannak, nekem is elsősorban a saját gyermekeimet kell jóllakatnom, utána következnek a többiek, de ez nem jelenti azt, hogy ember és ember között különbség lenne.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube