A börtönbizottság jóváhagyta Beke István feltételes szabadlábra helyezését

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tarsadalom_20200625185406.jpgA feketehalmi börtön bizottsága csütörtökön másodszor tárgyalta a terrorizmus vádjával öt évre bebörtönzött Beke István feltételes szabadlábra helyezési kérését. Szőcs Zoltán egy hónappal később nyújthatja be ismét erre vonatkozó beadványát.

Habár a börtön bizottsága először is pozitívan véleményezte Beke István és Szőcs Zoltán kérését, hiszen mindkettőjüknek jó magaviselete volt, és amikor lehetett, dolgoztak, tanfolyamokon vettek részt, a vádat képviselő ügyész, majd a bíró szerint még nem telt el annyi idő, hogy Szőcs Zoltán fel tudja fogni tettei súlyát, Beke Istvánnak pedig „ilyen rövid idő nem volt elegendő megjavulásához”.
Beke István újabb feltételes szabadlábra helyezési kérése júliusban ismét a Brassói Bírósághoz kerül, és ha valamelyik fél fellebbez, akkor a végső szót a Brassó Megyei Törvényszék mondja ki. Amennyiben fellebbezésüket nem fogadják el, a két „vármegyés” ifjú leghamarabb a jövő év februárjában, illetve márciusában szabadulhat a feketehalmi börtönből.
www.3szek.ro
Kép: Szőcs Zoltán és Beke István. A szerző archív felvétele

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

…arra gondoltam, jó lenne találkozni egy boldog emberrel. Akármerre keresgéltem, azt láttam, hogy igazából csak azok az emberek kiegyensúlyozottak, akik Istent keresik, az Ő közelében élnek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 8. szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gyerekkoromban...

Gyerekkoromban a kedves húgommal gyakran összeszólalkoztunk, még össze is verekedtünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube