A vatikáni média legújabb szolgáltatásai: pápai szertartások élőben

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Fopasztorok_5490953_nagy.jpgA karácsonyi időszakban a Vatikáni Rádió és a Vatikáni Televíziós Központ interneten, online élő adásban, smooth streaming technológiával közvetíti a pápai szertartásokat.

A smooth streaming-funkció lehetővé teszi, hogy a képminőség mindig a sávszélességhez igazodjon, így a közvetítés nem szakad meg a letöltés miatt. A sávszélesség bármilyen oknál fogva történő csökkenése ellenére a közvetítés folyamatosan nézhető. A mooth streaming lehető legjobb minőséget biztosítja a felhasználó rendelkezésére álló szolgáltatásoknak – internetes sávszélességnek, a komputer sebességének – megfelelően.
Újdonság, Európában pedig most először kerül sor arra, hogy élő hanggal és képsorokkal lehet követni a december 24-i, 25-i és január 1-jei pápai szertartásokat, hét világnyelven elhangzó kommentárral, a Vatikáni Rádió által kifejlesztett új, multimediális lejátszó segítségével.
A silverlight-rendszerű lejátszóval a Vatikáni Rádió minden hullámhosszon hallgatható, továbbá követhetők a videohírek is, amelyeket „on demand” is le lehet tölteni.
A Vatikáni Rádió új lejátszójával élőben és igény szerinti műsorátvitelben, teljes HD-minőségben lehet majd követni a videó műsorokat.
Vatikáni Rádió/Magyar Kurír

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mindannyian „meg kaptuk a meghívót a mennyei lakomára”, az Isten és az ember „egy asztalhoz ülhet”, és hiszem, hogy ezeket a legbensőbb tiszta vágyainkat Isten be fogja tölteni. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 10. hétfő, Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna és Tiborc napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A kereszténység első ezeréves történelme

A kereszténység első ezeréves történelmében is voltak csoportok, akik az apostoli tanítással  szembehelyezkedtek, voltak, akik Krisztus istenségét, mások emberségét tagadták, mégsem végezték ki őket. A hitüket azzal védték, hogy ők maguk adták életüket érte.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube