A hit bástyája: Márton Áron

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_dsc_5675-k.jpgEgy nagyon szép megemlékezésen vettem részt. Boldogemlékű Márton Áron püspökünkről emlékeztek meg hajdani növendékei Borbély Gábor, Bodó Péter és Biró Antal atya. Mit mondhatnák? Szem szárazan nem maradt! Megértettem, hogy 95 évesen is lehet hitelesen, eredményesen hirdetni Krisztus világformáló csodálatos hatalmát, a becsületes, tisztességes felnőtt emberhez méltó, keresztény szeretetet, egyszóval evangelizálni, mert az Újraevangélizáció nem más, mint hiteles emberek tanúságtétele!!

 

 

Számomra csodálatos volt, megtapasztalni, azt az őszinte emberi ragaszkodás, szeretet mellyel ezek a kedves 80-90 fölötti papok beszéltek hajdani elöljárójukról, lelki, szellemi vezérükről. Milyen boldog az a kor, melyiknek van kire ekkora bizalommal, hittel felnéznie!! Adj Uram Márton Áron lelkületű elöljárókat!
Szeretettel,
Csaba t.

 


Borbély Gábor nyug. főesperes plébános:

Bodó Péter nyug. plébános:

Biró Antal atya:

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Én nem egy lakatlan paradicsomra, egy megsemmisült állapotra vágyom, számomra az embertárs, a testvér jelenléte a mennyország, melyet Isten színről színre való látása szentel meg. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. november 29. vasárnap, Taksony napja van. Holnap András és Andor napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A végtelen körforgása

Hiszem, hogy erőfeszítéseink nem feleslegesek, Isten országának alapköveit, falait, tornyait rakjuk közösen. Mint ahogy eljön a szép idő, a tavasz, ugyanúgy hiszem, hogy eljön Isten országának mind jobb, mind nagyobb kibontakozása.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube