Önkéntes kérdezőbiztosokat keres a Mária Rádió – Álljunk egy jó ügy mellé!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Kozosegek_mradio_nagy.jpgA Mária Rádió idén májusban közvéleménykutatást szervez rádiózási szokásokról, s az emberek Mária Rádióhoz való viszonyáról. Ez azért nagyon fontos, mert ezek komoly érvet szolgáltathatnak a Médiatanács által 2013-2014 folyamán elosztandó rádió sugárzási jogok tekintetében.

A közvéleménykutatást önkéntes szakemberink tervezték meg, és önkénteseket keresünk a kérdezőbiztosi munkára. A közvéleménykutatás révén összesen 2 ezer embert kell megkérdezni a Mária Rádió vételkörzeteiben, valamint Budapest minden kerületében. Egy kérdezőnek átlagosan 15 embert kellene megszólítania, idegeneket, utcán járó-kelőket előre meghatározott életkor és lakhely alapján.
Arra kérjük most a kedves testvéreket, hogy ha a Mária Rádiót kérdezőbiztosként segíteni tudják, jelentkezzenek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen névvel, címmel és telefonszámmal, hogy személyesen is kapcsolatot tudjunk teremteni.
Megismétlem, olyanok jelentkezését kérjük, akik olyan területen laknak, ahol fogható a Mária Rádió adása.
A jelentkezőket megtanítjuk a közvélemény kutatásban való részvétel mikéntjére és ellátjuk a szükséges anyagokkal.
erdely.ma