Önkéntes kérdezőbiztosokat keres a Mária Rádió – Álljunk egy jó ügy mellé!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Kozosegek_mradio_nagy.jpgA Mária Rádió idén májusban közvéleménykutatást szervez rádiózási szokásokról, s az emberek Mária Rádióhoz való viszonyáról. Ez azért nagyon fontos, mert ezek komoly érvet szolgáltathatnak a Médiatanács által 2013-2014 folyamán elosztandó rádió sugárzási jogok tekintetében.

A közvéleménykutatást önkéntes szakemberink tervezték meg, és önkénteseket keresünk a kérdezőbiztosi munkára. A közvéleménykutatás révén összesen 2 ezer embert kell megkérdezni a Mária Rádió vételkörzeteiben, valamint Budapest minden kerületében. Egy kérdezőnek átlagosan 15 embert kellene megszólítania, idegeneket, utcán járó-kelőket előre meghatározott életkor és lakhely alapján.
Arra kérjük most a kedves testvéreket, hogy ha a Mária Rádiót kérdezőbiztosként segíteni tudják, jelentkezzenek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen névvel, címmel és telefonszámmal, hogy személyesen is kapcsolatot tudjunk teremteni.
Megismétlem, olyanok jelentkezését kérjük, akik olyan területen laknak, ahol fogható a Mária Rádió adása.
A jelentkezőket megtanítjuk a közvélemény kutatásban való részvétel mikéntjére és ellátjuk a szükséges anyagokkal.
erdely.ma

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mi hisszük, hogy Isten minden embert ugyanabból az anyagból teremtett, nem volt „selejtes masszája”, amiből egyes népeket, embercsoportokat formált. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. november 26. csütörtök, Virág napja van. Holnap Virgil napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Szentírás mondja

Nem csupán gondolati lények vagyunk, hanem test és lélek. Jézus mondta: „Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív föl nem fogta, amit Isten azoknak készít, akik őt szeretik.” [1Kor 2,9]
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube