Gálospetri

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_p1200187-k.jpgEgészségügyi okokból Nagy Edit nevelőnő, elment gyermeknevelési szabadságra, és a ház vezetésében a helyét átvette Sandui Ildikó.

 

 

A ház átadása, átvétele békében lezajlott, ahogy a csatolt képen is látszik.  Úgy tűnik, hogy minden zökkenő nélkül megy szépen tovább mindannyiunk örömére. A gyerekek aranyosak, ha Isten is velem lesz akkor most vasárnap egy szentmisében a kis Gálospetri templomban együtt fogunk imádkozni Ildikóért és az ő nagycsaládjáért. Ki teheti azt szeretettel meghívjuk a 10 órás szentmisénkre, de ha csak távolról imádkoztok e házért és a benne lakó gyerekekért, mi azt is nagy szeretettel köszönjük.
Azért is szeretnénk imádkozni hálás szívvel, hogy Edit nevelőnő erőben, egészségben, kedves férjével szépen tudják felnevelni gyermekeiket.
Ildikó nevelőnő mostanig Szovátán nevelt szépen és eredményesen egy fiú családot. Szeretettel kérem, hogy a kedves támogatók ezentúl is ugyanolyan nagy szeretettel, bizalommal legyenek e ház iránt, mint ezidáig.
Sandui Ildikó - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: 0040 758015076
Hálás szeretettel,
Cs.t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. július 11. szombat, Nóra és Lili napja van. Holnap Izabella és Dalma napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az Egyház sok jót hozott létre

Az Egyház sok jót hozott létre, ami rendkívüli és korszakalkotó volt az adott korban: kórházakat, iskolákat alapítottak, a rabszolgaságot eltörölték, felkarolták a szegényeket, elesetteket...
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube