Beszámoló Gyimesbükkből

ImageKedves Gyuri!

Nagy szeretettel köszöntlek, és köszönöm a beszámolódat. Szégyellem, hogy most nem jutottam el hozzátok, de egy könyvet be kellett fejezzek, és így egy napot én is a garázsba töltöttem, de ha jobb idők lesznek, és valahogy ez a kisjégkorszak bele simul a globális felmelegedésbe én is elmegyek hozzátok...

Szeretettel ölelek mindenkit,

Csaba t.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus

Kedves Csaba testvér, hála Istennek mindnyájan jól vagyunk, a gyerekek egészségesek, szépen fejlődnek. A kollégák is jól vannak, habár a lelki gyakorlat után a fiú nevelőnk elment és azután a fiukat én nevelem. De azt hiszem jobb is így. Februártól minden hétfő este Szent Írás Olvasás van a gyerekeknek,melyet a pap bácsi tart.
 Image
Úgy érzem, hogy közvetlen pap- gyerek kapcsolat nagyon jót tesz a gyerekeknek, főleg, hogy a pap bácsi a Szentírási részeket úgy magyarázza, hogy az nekünk az Alapítvány gyerekeinek, nevelőinek szól. Salamon József pap bácsi a lelki orvosunk is, nagyon szívesen meghallgat, tanácsot ad és ő is sokszor elmondja gondjait, melyekkel itt szembe kell nézni. A tegnap este az esti mise után megemlékeztünk az 1848-as forradalomról, talán ennek volt köszönhető, hogy az elmúlt két napban meglátogattak minket is a rend őrei. Hozzánk a "milyeink", vagyis a Gyimesiek voltak, akikkel mindig jó volt a kapcsolatunk és most is mind barátok jöttek, és szinte szégyenkezve kérdezték meg, hogy valami rendezvény lessze nálunk vagy várunk- e magyarországi vendégeket.
Image 
A globális felmelegedés nagyot haladt előre nálunk is a jégkorszakhoz képest, erről küldök néhány képet. És van egy jó hírem, hogyha már Székelyföldön tetszik lenni: Gyimesben is fekete az út és nagy- nagy szeretettel várjuk.
Image 
Image 
Dicsértessék a Jézus Krisztus

Hírlevél



HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A túlvilágon mindenről lehull a fátyol. Itt a földön hazudozhatunk és játszhatunk egymás számára szép színdarabot, de halálunk után a dolgokat úgy látjuk, ahogy a valóságban vannak. Isten fényében nem csaphatjuk be se önmagunkat, se másokat. Ez a szembenézés nagyon kemény és fájdalmas lehet. Jézus tekintetével látjuk magunkat, és mi magunk mondjuk ki a saját ítéletünket. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 21. szerda, Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A lélek

A kereszténység a test és lélek egységét hirdeti. Ezt a kettőt nem lehet szétválasztani.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube