Beszámoló Gyimesbükkről

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Gyimesbukki-hazszenteles/viewsize/img_8011.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Gyimesbukki-hazszenteles/viewsize/img_8011.jpg

ImageValóban egy szép évet zártatok. Sok új feladat volt, de sikerült mindeniket megoldanotok.

 

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus

A 2oo8-2OO9-es év számomra a kezdetek éve volt, ugyanis ebben az évben nősültem meg, ebben az évben tetszett kinevezni házvezetőnek és ebben az évben született meg első gyerekünk Eszterke. Azt hiszem rengeteget alakultam, tanultam és hálásan nézek vissza az elmúlt évre. Azt hiszem,hogy mint kezdő férj, házvezető, apa csak a Jó Isten segítségével sikerült ilyen szép évet zárni. A tanévet 21 bentlakó gyerekkel és a hidegségi napközink 24 gyerekével zártuk. Hála Istennek van egy szép játszóterünk Tófalviék jóvoltából. Alakul a halastavunk Fölfödi Tamás jóvoltából és a fásszínünk is megvan csak a tető hiányzik róla. Ezt az Íreknek köszönhetjük. Van két 7-ik osztályos fiunk akik matematikából és románból pótvizsgáznak. Ők Karácsonykor illetve februárban kerültek hozzánk 7 magaviselettel és első félévben 7 tantárgyból buktak meg. Nagyon ügyes fiuk lettek, egyébként ők a nyúl felelősök. Úgy érzem, hogy nagyon jó csapat alakult ki itt Gyimesben. A két nevelő szó nélkül főzött, veteményezett és végezte a munkáját. Van egy szép veteményesünk: hagyma, retek, faszujka, murok.
Mindkét nevelő marad jövőre is, még szabadságra sem akarnak menni.
Jövőre szeretnénk még 1 családot és egy napközit indítani.Vannak szép ígéretek, hogy szeptemberben a kedves Ír polgármester és egy barátja eljönnek és megcsinálják a kő kerítést (pihenőt), én nem szeretném őket megbántani, hogy kiveszem a munkát a kezükből. Ugyancsak szeptemberben jönnek az észak Írek.
Úgy érzem,hogy ez az év a Gyimes-i háznak eredményes volt!

Gyuri

Kedves Gyuri!

Valóban egy szép évet zártatok. Sok új feladat volt, de sikerült mindeniket megoldanotok.

Isten áldása legyen munkátokon és a három szép nyolcadikot végzett lányotokon, kik ősztől már be is iratkoztak a Csíksomlyói házunkba.

Tudom, hogy mindhárman Bákó megyéből örömmel jönnek Székelyfőldre.

Kívánok egy pihentető, csendes vakációt, és erőt, hogy a 2oo9-1o-es tanévre kitűzött céljainkat valóra is tudjuk váltani.

Szeretettel, és nagyapai büszkeséggel,
Csaba t.

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A túlvilágon mindenről lehull a fátyol. Itt a földön hazudozhatunk és játszhatunk egymás számára szép színdarabot, de halálunk után a dolgokat úgy látjuk, ahogy a valóságban vannak. Isten fényében nem csaphatjuk be se önmagunkat, se másokat. Ez a szembenézés nagyon kemény és fájdalmas lehet. Jézus tekintetével látjuk magunkat, és mi magunk mondjuk ki a saját ítéletünket. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 21. szerda, Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A lélek

A kereszténység a test és lélek egységét hirdeti. Ezt a kettőt nem lehet szétválasztani.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube