Gyulafehérvári beszámoló 2008

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Tanevzaro-Gyulafehervaron-2008/thumbs/dscf5305.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Tanevzaro-Gyulafehervaron-2008/thumbs/dscf5305.jpg

ImageÖrömmel értesítelek, hogy a mi körzetünkben is megkezdődtek a tanévzárók. Azért beszélek körzetről, mert a Balázsfalv-i háztól meghívtak bennünket a kedves nevelők és Isten kegyelméből el is mentem egy pár gyerekkel.

 

 

Nagyon szép előadást tartottak a gyerekek az Isten tisztelet keretén belül, amit a kedves Németh Ferenc tiszteletes tartott. Szép beszédet mondott a lelkész, belefoglalva a Jézus-i tanítást a gyerekekről, az evangéliumok is ehhez illően voltak kiválasztva...

A gyerekek nagyon ügyesek voltak, mindenki el volt ragadtatva tőlük. Ott voltak a szülők is az ünnepségen, az ő arcukról is, gyerekeik iránt való büszkeséget és megélégedést lehett leolvasni. Az ünnepség végén volt alkalmunk megízlelni a kedves Nusi néni főztjét, ami ugyancsak mindenkit lenyűgözött..
Úgy érzem, hogy sűrű programom és elég sok tennivalóm közepette is nagyon jó döntés volt hogy elmentem és részt vettünk ezen az évzárón. Minőségi időtöltés volt nem csak részemről, de a gyerekeink részéről is. Itt is megélhettem az együvé tartozást, habár eddig nem volt közelebbi kapcsolatunk ezzel a házzal..Istennek legyen hála !!!
A tegnap volt az itteni óvodában és ma lesz az iskolában a tanév záró.
Óvodásaink is nagyon ügyesek voltak a szülők, óvónénik nagy örömére. Ma megválik, hogy az iskolában mit produkálnak. Iskolásaink eredményei elég jók..van akivel meg vagyok elégedve, van aki lehetne sokkal jobb is...de úgy érzem , hogy mindenki fejlődött az ő képességeihez mérve.
Volt fejlődés a huncutságban is, de már nem is emlékszem semmi konkrét esetre...Ez vicc volt....Persze, vannak homályosabb oldalai is az életnek, de hála Istennek elmúlnak és sokszor az ember már csak mosolyogva tekint vissza ezekre a  dolgokra, azt mondja róluk, hogy "kis huncutok", vagy "csibészek", "kis csínytevők", és végül is be kell látni, hogy ezek a "dolgok" is szépen színezik az életünket....így talán nincsenek is "szürke hétköznapjaink"..

Szeretettel:a Bőjte család.

 

{zoomcat catid=430} 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ha valaki a horoszkópján jót kacag, az nem káros vagy beteges dolog, viszont ha az életét a csillagok állása szerint igazgatja, retteg, ha rosszat jósolnak az asztrológusok, döntései meghozatalánál ettől függ, a segítséget az égitestektől várja, nem Istentől, aki valóban tudna segíteni rajta, akkor szegényebbé, reménytelenebbé válik az élete, szalmaszálba kapaszkodik. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 13. péntek, Luca és Otília napja van. Holnap Szilárda napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az idő

Mindig az adott percre kell nagyon odafigyeljünk, hogy tőlem Isten most mit kér. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube