Beszámoló a kisiratosi gyerekekről

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_13510955_1112008805538971_1313122898167390531_n.jpgKisiratoson is elkezdődött a nyári vakáció! A csatolt szép kép önmagáért beszél!! Isten áldását kérem a Szent Pió atyáról elnevezett otthonunk minden lakójára! 

Szeretettel, 

Csaba t. 

 

Kedves Csaba testvér!
Lassan egy éve, hogy a gyerekekkel dolgozom, és úgy gondolom, hogy sok pozitív tapasztalaton vagyunk túl. Voltak nehézségek is de midnent meg tudtunk beszélni, én úgy érzem,hogy egy jó kapcsolat alakult ki a gyerekekkel, elfogadtak és szeretnek engem. 
A gyerekek nagyszerűek, mindenki önmagához képest sokat teljesített az elmúlt tanévben, volt aki a legjobbak közt volt az iskolában, aminek nagyon örülök. Ügyesen haladnak a ház körüli munkák megtanulásával, mivel a plébános úrtól kaptunk egy kis földet, a zöldségtermesztést is szépen tanulják, illetve a jószágok ellátását is el lesik. 
Jelenleg kisiratoson tánctábor van, amin a gyerekek is részt vesznek, így belekóstolnak valami újba. 
Igyekszem a "jó anya szerepre" ami lehetőségünkben áll azt megkapják, viszont ezért mindig elvárom, hogy szép rendet tartsanak maguk körül. 
Mivel nekem is új ez a munkakör, nem tudom mennyire végzem jól, mennyire vagyok jó nevelő, de igyekszem őket szeretetre és jóra nevelni.
Kérem imádkozzon értünk, hogy mindez így maradjon, legyen türelem, kitartás és szeretet a háznál, mert szerintem ez a legfontosabb.
Szép napot kívánok! 
Tisztelettel!
Timár Orsolya
Pio atya Gyermekotthon
Kisiratos
+40759083958
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Nem elég a tudás. Mindent tudhatunk Istenről, a szeretetről, de ha nem kelünk útra, ha nem lépünk a szeretet útjára többet akaró, vágytól vezérelt szívvel, elveszünk. Mit jelent ma úton lenni? Se én, sem más nem látja az egész utat, de mindig felsejlik a következő lépés körvonala.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. március 28. szombat, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten természetéről nagyon sokat árul el

Karácsony estéjén a pásztorok, majd a napkeleti bölcsek ugyanolyan gyereket láttak, mint bárki más, de hitükkel át tudták ölelni az Istent.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube