Fűtésrendszer felújítása Kisiratoson

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_20161117_183635.jpgA jó híreknek jó szárnyat adni, hogy eljusson minél több testvérünkhöz!! 

Hálatelt szívvel, 

Csaba t. 
Kedves Csaba testvér!
Örömmel értesítjük, hogy elkészült a fűtésrendszer felújítása.
Hálásan köszönjük, hogy mellénk állt a szükség óráiban, s segített, hogy elkészülhessen még a tél beállta előtt a felújítás!
Külön köszönettel tartozunk Kovács Bercinek és Édesapjának, akik óriási szakértelemmel, és mindenre kiterjedő figyelemmel végezték munkájukat, és néhány nap alatt elvégezték ezt az óriási munkát!
Köszönet minden kisiratásinak, akik segítettek, hogy a súlyos kazán és a hatalmas kémény biztonságosan a helyükre kerüljenek!
Továbbá köszönjük, így ismeretlenül is minden támogatónak, akiknek az adományaiból, ez a beruházás megvalósulhatott, és örömmel tudatjuk innen Kisiratosról, hogy minden jólelkű támogató adományát jókedvű mosolyra, és vidámságra váltjuk át, hiszen, így már mosolyogva várjuk a telet, mert folyamatosan jó meleg van a házban, így gyermekeink mindig jó melegben játszhatnak és tanulhatnak, kint bármilyen cudar idő is legyen... :)
S hát a meleg szobában a játék, és a tanulás is jobban megy... :)
Még egyszer hálásan köszönjük mindenkinek a segítséget, aki bármivel is hozzájárult ahhoz, hogy mindez megvalósulhasson!
Üdvözlettel!
Tisztelettel!
Válent Pál
Pio atya Gyermekotthon
Kisiratos
+40743963273
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.