Székely Tündérkert

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_22179894_1503503423030433_7167414011743688878_o.jpgIsten áldását kérem mindazokra, kik irgalmas szeretettel lehajoltak a kisiratosi, Szent Pió atyáról elnevezett otthonunkban lakó gyermekeinkhez!

Isten fizesse jóságotokat,

Csaba t. 
Tegnap a budapesti Bujdosó Székely Vendéglőben jártunk, ahol a székelyföldi származású Bacsó András tulajdonos és kedves családja, valamint barátai megálmodtak és létrehoztak egy igazi székely Tündérkertet a nagyváros szívében. Itt láttak vendégül bennünket egy igazi székely sokadalom alkalmával, ami egyben jótékonysági gyűjtés is volt a Gyermekotthon javára!
Külön köszönjük Kiss Lajcsi áldozatos munkáját, akinek nagy szerepe volt abban, hogy ez a jótékonysági est létrejöjjön, illetve, hogy az ott megjelentek megismerjék Kisiratos községét, az itt működő gyermekotthont és találkozhassanak azokkal, akik felé segítő kezet nyújtottak.
Hálásan köszönjük mindenkinek a segítséget, aki e nagyszerű esemény létrejöttében részt vett, továbbá minden jó szándékú embernek, aki támogatásával segítette az otthont és a benne élő gyermekeket!
S ahogy a helyszínen Csaba testvér is mondta, azon kell dolgoznunk, hogy a múltat ismerve, abból tanulva és erőt merítve, szeressük ki a gyermekeinkből a legjobbat, hogy bátor, alkotó kedvű, igaz embereket adjunk a világnak, akik dolgozni és tenni mernek a székelység és a magyarság fennmaradásáért és fejlődéséért!
Mi minden segítséget igyekszünk erre felhasználni, hosszútávú befektetésként a gyermekekre fordítani, hogy majdan ők legyenek azok akik öregbítik népünk nevét és továbbviszik magyar nyelvünket, kultúránkat, és építik, szépítik, vigyázzák ősi földünket, egyetlen hazánkat a Kárpát-medencét!
Hálásan köszönjük a felénk való jóságot!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A szeretet lényege, hogy a másik emberre figyelek, kiüresítem önmagamat. Jézus Krisztus nem napi nyolc órára jött el az Égből, hogy közben félállásban a mennyei ügyes-bajos dolgokkal is tudjon foglalkozni a földi elintéznivalói után, hanem kiüresítette önmagát, hogy csak mi legyünk az Ő gondjai (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 14. péntek, Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A lelkiismeret és vallásszabadság

A lelkiismereti és vallásszabadság jogos védelméből vallásháborúk törtek ki, melyek súlyos vérengzésekhez, igazságtalanságokhoz vezettek oda-vissza.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube