Poraiból föltámadó Phoenixmadár

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_7135.JPGIsten áldását kérem Annára és mindazokra a gyermekeinkre, kik "poraiból föltámadó Phoenixmadár"-ként képesek voltak kollégáim segítségével talpra állni, elindulni, hogy a maguk számára az élet adta lehetőséggel élve egy - egy darabot becsülettel kihasítsanak!! Egyetlen hála mit elvárunk, ha ott ahova élnetek adatott szépen boldogultok, és családjaitokkal nap mind nap imádságos szeretettel dicséritek a szeretet Istenét, Jézus Krisztust! 

Szeretettel, 

Csaba t. 
11 évvel ezelőtt egy izgága, hiperaktív, cserfes kislány jött hozzánk. Anna. 
Első kérdése az volt, hogy ,, mit fogok itt csinálni, ha idejövök?,, és fölmászott a kerítésre...másodikos volt és nagyon-nagyon nehezen tanult meg olvasni. Az írása olvashatatlan volt. Amikor az első tányér levest kitettem a tányérjába, azt mondta nekem: ,,hó!,, mint a lónak, hogy álljon meg.
Most XII. osztályos, első félévét 9,61-el végezte. Ma, a Kőrösi Csoma Sándor napok keretén belül Kőrösi díjra jelölték és meg is kapta azt. Az oklevelén az áll, hogy ,, kimagasló eredményeiért és kiváló jellembeli értékeiért,,
Én ezeket nem dicsekvésből írtam le, hanem azért, hogy bátorítsak mindenkit, hogy nincs lehetetlen, a kis, rút kacsából igenis válhat gyönyörű hattyú. Hogy hiába van nehéz helyzetben egy gyerek, hiába van messze családjától, ha akar, képes bármire.
Mi azért vagyunk büszkék erre a lányra, mert poraiból föltámadó Phoenixmadár ő. Mert nekifeküdt és akart és küzdött és úgy tanult, mint akinek élete függ ettől. Akarat ereje megyszégyenít, kemény makacssága elgondolkodtat. Neki valóban a csillagos ég a határ.
Imádkozzatok érte, hogy megmaradjon küzdő, törekvő, becsületes embernek!
Szeretettel,
Noémi és István

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Mindannyian árnyékból és fényből gyúrt lények vagyunk, mindenki érzi magában a sarat, a marék port, amelyből született, de érezzük magunkban Isten leheletét is, a Szentlelket, amely vezet, mozgat, alakít bennünket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. május 25. hétfő, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Sok, szép, új dolog...

Ha egy biciklivel közlekedem, aztán beülök egy autóba, nem tagadtam meg a közlekedést, hanem gyorsabbá, kényelmesebbé tettem.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube