Köszönet

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Assisi-Szent-Ferenc-peldajara-lelkigyakorlat/viewsize/img_1879.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Assisi-Szent-Ferenc-peldajara-lelkigyakorlat/viewsize/img_1879.jpg

ImageIstennek hála hétvégén nagyon szépen lezajlott a második Szászvároson megszervezett délerdélyi Házas Hétvége.

Istennek hála hétvégén nagyon szépen lezajlott a második Szászvároson megszervezett délerdélyi Házas Hétvége. Vulkánból, Szászvárosról és Désről voltak a résztvevő párok és Jenő testvér. Az előadók Ilyés Zsolt spirituális volt, Gyulafehérvárról, valamint két székelyföldi házaspár és mi. Nagyon tetszett mindenkinek a szép és csendes környezet. Igazán el lehetett csendesedni a kolostorban a két és fél nap alatt. Számunkra is nagyon jó volt letenni a mindennapi terhet és sikerült többnyire egymásra figyeljünk. Az előadó párok és az atya természetesen ajánlották fel ingyen a munkájukat, még a benzinpénzt se fogadták el, így a befolyt összeget teljes mértékben átadtuk Rtitáéknak, hogy a kiadásokat fedezzék. A többi pár nevében is szeretnék köszönetet mondani, amiért létrejöhetett ez a lelkigyakorlat, egy teljes hétvége telefon, gyerekek és taposómalom nélkül. Felemelő élmény volt, ahogy a záró misén könnyes szemmel és meghatottan újítottuk meg házassági fogadalmainkat, a legfiatalabb pár is, akik 5 éves házasok és a legidősebb is, akik 44 éves házasok.
Köszönjük, hogy ott lehettünk és bátorkodunk szíves engedélyedet kérni, hogy a jövő ősszel újra elvonulhassunk egy hétvégére a világ zajától a szászvárosi kolostor csendjébe.
Sok szeretettel:
Nagy család

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Vannak nagyszerű gyóntatók, akik karizmaként kapták, hogy szinte belelátnak a lelkekbe, rátapintanak a gyenge pontokra, és jóságosan, irgalmasan, ha kell, határozottan vezetik az embereket. A jó orvos nem cukorkával gyógyítja a súlyos beteget, hanem ha szükséges, keserű orvossággal vagy esetleg fájdalmas műtéti beavatkozással.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. január 19. vasárnap, Sára és Márió napja van. Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ki hiszi el ma már, hogy Isten a világot hat nap alatt teremtette?! 3/4

Még meg sem volt az emberiség, már a Jóisten tudta, hogy egyszer majd csinálni akarunk magunknak autót, mobiltelefont, mindenféle hasznos szerkentyűket, ezért az anyagvilágot úgy teremtette, hogy a föld mélye magában hordja a különféle ásványokat, amik ezek elkészítéséhez szükségesek.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube