Köszönet

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Assisi-Szent-Ferenc-peldajara-lelkigyakorlat/viewsize/img_1879.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Assisi-Szent-Ferenc-peldajara-lelkigyakorlat/viewsize/img_1879.jpg

ImageIstennek hála hétvégén nagyon szépen lezajlott a második Szászvároson megszervezett délerdélyi Házas Hétvége.

Istennek hála hétvégén nagyon szépen lezajlott a második Szászvároson megszervezett délerdélyi Házas Hétvége. Vulkánból, Szászvárosról és Désről voltak a résztvevő párok és Jenő testvér. Az előadók Ilyés Zsolt spirituális volt, Gyulafehérvárról, valamint két székelyföldi házaspár és mi. Nagyon tetszett mindenkinek a szép és csendes környezet. Igazán el lehetett csendesedni a kolostorban a két és fél nap alatt. Számunkra is nagyon jó volt letenni a mindennapi terhet és sikerült többnyire egymásra figyeljünk. Az előadó párok és az atya természetesen ajánlották fel ingyen a munkájukat, még a benzinpénzt se fogadták el, így a befolyt összeget teljes mértékben átadtuk Rtitáéknak, hogy a kiadásokat fedezzék. A többi pár nevében is szeretnék köszönetet mondani, amiért létrejöhetett ez a lelkigyakorlat, egy teljes hétvége telefon, gyerekek és taposómalom nélkül. Felemelő élmény volt, ahogy a záró misén könnyes szemmel és meghatottan újítottuk meg házassági fogadalmainkat, a legfiatalabb pár is, akik 5 éves házasok és a legidősebb is, akik 44 éves házasok.
Köszönjük, hogy ott lehettünk és bátorkodunk szíves engedélyedet kérni, hogy a jövő ősszel újra elvonulhassunk egy hétvégére a világ zajától a szászvárosi kolostor csendjébe.
Sok szeretettel:
Nagy család

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A gyerekkori barátaim kérdezték, mit jelent az, hogy vallásos vagyok, Istennel élem az életemet. Azt válaszoltam nekik: „Tudjátok, amíg távol álltam a kereszténységtől, azt éreztem, hogy egy nagy, sötét erdőben járok, ahol a fák között mindenféle rémisztő, irtózatos dolgok léteznek: vadállatok, haramiák, csapdák, kiszámíthatatlan csapások… Látom őket, és félek, mert bármi megtörténhet velem. Kiszolgáltatottnak éreztem magamat.” Vallásos emberként, élő hittel most azt érzem, hogy ugyanabban a rettenetes erdőben járok, ugyanazok a fák között, ugyanolyan veszélyek leselkednek rám, de nem félek, mert fogom a mennyei Atya kezét. Biztonságban érzem magam, mert az én Apukám a világon a legerősebb, a legjobb, gondomat viseli, törődik velem. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 12. szerda, Klára napja van. Holnap Ipoly napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Gondviselés csodája

A méltatlan egyházi személyek bűnei jogos felháborodást keltettek sokakban.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube