Szászvárosi Gyermeknap

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Szaszvarosi-gyermeknap/viewsize/kriszta-037.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Szaszvarosi-gyermeknap/viewsize/kriszta-037.jpg

ImageMinden évben, június 1-ét nagyon várják a gyerekek, mert tudják, hogy ez az ők napjuk.

 

 

 

 

Idén is különböző programokban volt részük. Az ovisok részére, Andi óvó néni és Rita versenyeket készítettek: szaladás, biciklizés, rollerezés, traktorozás és kugli-borító. A kicsi csoportosok, még ha nem is értették, hogy mi a verseny lényege, annál jobban „gázoltak” és jóval elhagyták az érkező vonalat. A nagy csoportosok viszont minden bele adtak, hogy elsőnek érkezzen miközben társaik drukkoltak. A legügyesebbek díjakat és okleveleket is kaptak.

Miközben az ovisok versenye javában folyt, iskolásaink a városi kultúrotthonban egy bábszínházat nézhettek meg, amelyet szászvárosi lakosok adtak elő.
Délután, pedig az ebédlőben, a nagyváradi Kiss Törék Ildikó előadásában a „Süss fel, Nap” zenés gyerekműsort nézhették meg iskolásaink, ovisaink.
Köszönjük a szászvárosi jóindulatú „művészeknek” és Kiss Törék Ildikónak, hogy műsoraikkal megajándékozták gyerekeinket!
Köszönettel,

 Ernő 

{zoomcat catid=891}

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mindenkit arra biztatok, hogy keressen, kutasson, állandóan kérdezzen, vizsgáljon meg mindent, kalapáccsal üssön nagyot rá, hogy az az eszme, filozófia, amelybe beleszületett, elég erős talajon áll- e, vizsgálja meg a gyümölcseit önmaga és mások életében: ad-e lelki békét, segíti-e a kibontakozást, erőt ad-e a nehéz helyzetekben, a szenvedés idején, szolgaságba taszít-e, magam körül forgok-e általa, vagy segít kinyílni mások felé… (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 11. szerda, Árpád és Árpádina napja van. Holnap Gabriella napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A bizalom

Jézus Krisztus saját testében támadt fel, nem maradt ott a porhüvelye a jeruzsálemi sírban. Isten valamilyen módon újra „össze fog minket legózni”, és a saját testünkben fogjuk meglátni az Urat. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube