Szászvárosi Gyermeknap

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Szaszvarosi-gyermeknap/viewsize/kriszta-037.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Szaszvarosi-gyermeknap/viewsize/kriszta-037.jpg

ImageMinden évben, június 1-ét nagyon várják a gyerekek, mert tudják, hogy ez az ők napjuk.

 

 

 

 

Idén is különböző programokban volt részük. Az ovisok részére, Andi óvó néni és Rita versenyeket készítettek: szaladás, biciklizés, rollerezés, traktorozás és kugli-borító. A kicsi csoportosok, még ha nem is értették, hogy mi a verseny lényege, annál jobban „gázoltak” és jóval elhagyták az érkező vonalat. A nagy csoportosok viszont minden bele adtak, hogy elsőnek érkezzen miközben társaik drukkoltak. A legügyesebbek díjakat és okleveleket is kaptak.

Miközben az ovisok versenye javában folyt, iskolásaink a városi kultúrotthonban egy bábszínházat nézhettek meg, amelyet szászvárosi lakosok adtak elő.
Délután, pedig az ebédlőben, a nagyváradi Kiss Törék Ildikó előadásában a „Süss fel, Nap” zenés gyerekműsort nézhették meg iskolásaink, ovisaink.
Köszönjük a szászvárosi jóindulatú „művészeknek” és Kiss Törék Ildikónak, hogy műsoraikkal megajándékozták gyerekeinket!
Köszönettel,

 Ernő 

{zoomcat catid=891}

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

…arra gondoltam, jó lenne találkozni egy boldog emberrel. Akármerre keresgéltem, azt láttam, hogy igazából csak azok az emberek kiegyensúlyozottak, akik Istent keresik, az Ő közelében élnek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 8. szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gyerekkoromban...

Gyerekkoromban a kedves húgommal gyakran összeszólalkoztunk, még össze is verekedtünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube