Köszönet a Népviseletért!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG-20201107-WA0003.jpgTisztelettel köszönjük, a gyermekek számára, az ő nemzeti és vallási identitásuk nevelése számára nyújtott lehetőségi feltételt, a székelynépviselet megvásárlási lehetősége révén.

 

 

 

 
 
Tisztelt, Hargita Megye Tanácsa
A Szent Ferenc Alapítvány tusnádfürdői otthona, a Szent László Gyermekvédelmi központ, 2020-ban is részesült Hargita Megye Tanácsának támogató programja keretében székelyruha vásárlási lehetőségben. Tisztelettel köszönjük e legutóbbi támogatás keretében folyósított 4500 lejt. Idén két női népviselet,valamint  3 pár férfi csizma, 1 darab kalap és 12 pár női népviseleti táncos cipők megvásárlására adódott lehetőség.
Gyermekeink életében gyakoriak az előadások, melyek alkalmával használják a székelyruhákat, mint például az évente megrendezett idősek napja, vallási és nemzeti ünnepeink, csűrdöngölő ünnepségek és más alkalmankénti lehetőségek, amikor szükséges számukra a nemzeti viselet felöltése, viselete, a "Népviselet" programnak köszönhetően, tudjuk biztosítani az alkalmakhoz és hagyományainkhoz méltó népi öltözetet.
Tisztelettel köszönjük, a gyermekek számára, az ő nemzeti és vallási identitásuk nevelése számára nyújtott lehetőségi feltételt, a székelynépviselet megvásárlási lehetősége révén.
A Szent László Gyermekvédelmi Központ nevében, köszönettel, 
Már Mária 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Milyen képek fejezik ki számomra a tökéletességet? Semmiképpen sem a vágyaktól való tökéletes szabadság, a lét fölött való lebegés, hanem például az édesanyjához odabújó gyermek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. december 4. péntek, Borbála és Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Istenhez vezető szeretet útja

A szertartások, szokások, hagyományok, megannyi beidegződés is csak eszközök, mankók, melyek által a szeretet útján továbbmehetünk. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube