Rákóczi emléktábla

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_kulugyminiszterium_logo.jpgSzakmai beszámoló a KUM/14167-12/2011-es számú szerződéshez Rákóczi emléktábla készíttetése

 

 

A Szent Ferenc Alapítvány a Székelyhídi városi Önkormányzattal elkötelezte magát abban, hogy a gazdag történelmi múltú székehlyhídi kastélyt felújíttassa és a nehéz körülmények között élő gyermekek részére otthont teremtsen .
 
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_emlektabla.jpg
Jelen pályázatban foglalt támogatás célja volt a „Rákóczi Emléktábla készíttetése” mely meghatározó eleme a felújítandó műemléknek. A támogatás beérkezését követően felvettük a kapcsolatot azon művész kőfaragóval aki a dombormű készíttetését vállalta. A szerződés megkötése után elindultak a munkálatok és az ezzel járó folyamatos egyeztetés és kapcsolattartás.
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_avatas1.jpgIdei év június végére a dombormű és az ehhez tartozó vésett írásos négynyelvű tábla elkészült, melyet ünnepélyes keretek között szeretnénk a későbbiekben felavatni a gyermekotthonként szolgáló kastély udvarán. Ez annál is fontosabb, hiszen műemlék nyilvántartásban felkerülő épület, meghatározó része a dombormű.

 

 b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_avatas.JPG

 

Ezúton köszönjük a Külügyminisztérium anyagi támogatását melynek révén elkészülhetett a dombormű és a többnyelvű tájékoztató tábla.                                                               

 

Böjte Csaba

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

…arra gondoltam, jó lenne találkozni egy boldog emberrel. Akármerre keresgéltem, azt láttam, hogy igazából csak azok az emberek kiegyensúlyozottak, akik Istent keresik, az Ő közelében élnek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 8. szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gyerekkoromban...

Gyerekkoromban a kedves húgommal gyakran összeszólalkoztunk, még össze is verekedtünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube