Tisztulás útja zarándoklat a színódusért

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_Tisztulasut.jpgSzept. 25 – okt. 16 között minden kedden és csütörtökön délelőtt.

“A családpasztoráció kihívásai az új evangelizáció összefüggésében” címmel Ferenc pápa rendkívüli szinódust hívott össze idén október 5-től. A püspöki gyűlés a családok életét illetve vallásosságát érintő több fontos kérdést is felvet, bár ezekre választ nem feltétlenül idén, hanem leginkább a jövő év októberi rendes szinóduson adnak majd a vatikáni megbízottak. Az idei alkalom az ehhez vezető párbeszéd, a családok evangelizációjával kapcsolatos őszinte kérdésfeltevés elindítója lesz.– A püspöki gyűlés eredményei érezhetőek lesznek családjaink, gyermekeink életében is. Ezért komolyan kell vennünk a ránk eső feladatot, és imádkoznunk kell a szinódus sikeréért, azaz a Szentlélek irányításáért – erre figyelmeztetett Böjte Csaba testvér. – Jó eszköz erre a Gellért-hegyen 2-3 óra alatt bejárható Tisztulás Útja zarándoklat, amelyet október 5-ig, a szinódus megkezdéséig ha lehet, járjunk minél többen engesztelő, imádságos szívvel!
A Tisztulás Útja laikus szervezői szeretettel hirdetik, hogy az elsőszombati “rendes” alkalmakon kívül “rendkívüli” zarándoklatokat is szervez.
Ezek időpontjai:
2014. szeptember 25., 30., október 2., 7., 9., 14. és 16., azaz a szinódus végéig (okt. 19.) minden kedd és csütörtök délelőtt (8.30- tól kb. 12.00-ig)
 
Ezek a hétköznap délelőtti zarándoklatok a Sziklatemplom 8.30-as szentmiséjével kezdődnek, majd a mise után, kb. 9.15-kor indul a zarándokút bejárása, amely 2-2,5 órát vesz igénybe.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

…arra gondoltam, jó lenne találkozni egy boldog emberrel. Akármerre keresgéltem, azt láttam, hogy igazából csak azok az emberek kiegyensúlyozottak, akik Istent keresik, az Ő közelében élnek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 8. szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gyerekkoromban...

Gyerekkoromban a kedves húgommal gyakran összeszólalkoztunk, még össze is verekedtünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube