Csaba testvér a Szent Margit Gimnázium lelkinapján

4496208.jpgCsaba testvér gondolatai a Szent Margit Gimnázium lelkinapján

Csaba testvér a Szent Margit Gimnáziumban egy döbbenetes számot mondott: mintegy 150 millió utcagyermek él a világon!!! Ez borzalmasan nagy szám, az ember szinte el sem hiszi... Aztán, ha továbbgondoljuk a dolgokat, rá kell jönnünk: az európai kultúra, az európai civilizáció egyedülálló, természetes erodálásával együtt! Ugyanis noha valóban a civilizáció ártalma az abortusz és a kevés gyermek, de a világ másik felén sajnálatos módon úgy élnek az emberek, mint az állatok! És ezt nem pejoratíve írom, hanem tényként. Látjuk a migráns-áradat életvitelét. (Szemetelés, nők megerőszakolása stb.) Így is szaporodnak, mint az állatok. Aztán a 10-20 gyermek egy családban persze hogy az utcára kerül. Egyik oldalon (Európa) a túlzott ésszerűség, csak akkor vállalok gyermeket, ha lesz lakásom, fizetésem stb. stb., míg a másik oldalon a teljes felelőtlen, át nem gondolt ember-nemzés...Most - migránsok formájában - ez a felelőtlen tömeg lepi el Európát, aki ösztönei szerint él: ha kell nőket erőszakol, ha kell a gyermeket eszközként használja! Lásd migránsok gyermek-dobálásait!
De bocsánat Afrika és Ázsia ösztön-életű ember-tömegei elképesztő életviteléért nem mi, európai emberek vagyunk felelősek!!! Ahogy az európai ember megfegyelmezi magát (nincs pl. öt felesége egy férfinek), úgy ők is szabjanak maguknak törvényeket!
Frigyesy Ágnes

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

…arra gondoltam, jó lenne találkozni egy boldog emberrel. Akármerre keresgéltem, azt láttam, hogy igazából csak azok az emberek kiegyensúlyozottak, akik Istent keresik, az Ő közelében élnek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 8. szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gyerekkoromban...

Gyerekkoromban a kedves húgommal gyakran összeszólalkoztunk, még össze is verekedtünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube