Küldetésben Székelyföldön

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_P1010701.JPGKedves Keresztszülők, gyermekeink drága Támogatói!! 

Mindannyiatok jóságát külön külön nehéz lenne megköszönni, de hálás szívvel megosztom ezt a szép levelet, és ígérem, hogy minden szentmisénkbe, imánkba  bele foglallak benneteket, gyermekeink jótevőit!!

Hálás szeretettel,

Csaba t. 

 

Küldetésben Székelyföldön
Nagy dolog volt megismerkedni egy olyan csodálatos házaspárral, akik keresztszülőséget vállaltak Böjte Csaba gyerekeinél immár öt éve. Zsichla László és felesége Zsuzsa négy nagyszerű leányzó, Betti, Móni, Orsi és Dalma családjánál jártunk a Gyergyóságban Ditróban. Közülük az én kis keresztlányom, az Orsika. Tavaly kapcsolódtam be ebbe a csodálatos küldetésbe. Most karácsonykor pedig személyesen is megismerkedhettem velük. Találkoztam Bíró Juliannával, akik hatalmas szívvel, lélekkel vezeti a napköziotthont kollégáival, ahová a keresztgyermekeink járnak.
Van feladat itt bőven. Bármilyen segítség elkel itt. Messze az otthonomtól, mintegy 1000 km-re eltörpültek a saját aggodalmak, bajok. Megnyílnak itt a szívek, és a szeretet vezérel minket cselekedeteinkben. Nagy dolog egy székely magyar családdal együtt lenni, osztozni velük örömükben és bánatukban. 
Köszönöm Zsuzsáéknak, hogy együtt lehettem velük ebben a csodálatos küldetésben, és Bíró Jucinak és a családnak, hogy újabb szeretteim lettek Karácsonykor.