Kettős meghívó!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szentek_257199_156648057737050_2793261_o.jpgSzeptember 24-én Antal atya 75 éves papi jubileumára hívunk Szászvárosra!! Az 1941 szeptemberében felszentelt drága atya 17.00 órától mutatja be az ünnepi szentmiséjét!! Ilyen jubileumi Istentiszteleten soha nem voltam, de másoktól sem hallottam , hogy lettek volna!! Szeretettel várunk, gyere fürdesd meg a lelkedet kegyelemben, hűségben, tanuljunk emberi kiállást, kitartást Antal atyától!

Szeptember 25-én a ragyogó őszben szeretnénk a dévai gyerekekkel gyalog elmenni a vajdahunyadi várba, s ott 12.00 órától egy szentmise áldozatot bemutatni, abban a felszentelt ősi templomban, melyben Hunyadi János, Mátyás király és még oly sokan imádkoztak az áldott békéért!! Mi is az áldott békéért, Antal atya hűségéért imádkozunk és a frissen megkezdett tanévért, azért, hogy fizikailag, szellemileg, lelkileg mozgásba, lendületbe jöjjünk!!
Déváról gyalog 8.00 órakor indulunk! Ha legény vagy velünk tartasz!
Mindkét eseményre, nagy szeretettel várunk!! 
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nem abban bízom, hogy én keresem az Istent, hanem abban, hogy Isten keres engem. A kettő között lényeges különbség van. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 15. vasárnap, Valér napja van. Holnap Etelka és Aletta napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Emberfia

Jézus így szólt tanítványaihoz: „Csípőtök legyen felövezve, kezetekben pedig égő gyertya legyen. Hasonlítsatok az olyan emberekhez, akik urukra várnak, hogy mihelyt megérkezik a menyegzőről és zörget, rögtön ajtót nyissanak neki. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube