Kettős meghívó!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szentek_257199_156648057737050_2793261_o.jpgSzeptember 24-én Antal atya 75 éves papi jubileumára hívunk Szászvárosra!! Az 1941 szeptemberében felszentelt drága atya 17.00 órától mutatja be az ünnepi szentmiséjét!! Ilyen jubileumi Istentiszteleten soha nem voltam, de másoktól sem hallottam , hogy lettek volna!! Szeretettel várunk, gyere fürdesd meg a lelkedet kegyelemben, hűségben, tanuljunk emberi kiállást, kitartást Antal atyától!

Szeptember 25-én a ragyogó őszben szeretnénk a dévai gyerekekkel gyalog elmenni a vajdahunyadi várba, s ott 12.00 órától egy szentmise áldozatot bemutatni, abban a felszentelt ősi templomban, melyben Hunyadi János, Mátyás király és még oly sokan imádkoztak az áldott békéért!! Mi is az áldott békéért, Antal atya hűségéért imádkozunk és a frissen megkezdett tanévért, azért, hogy fizikailag, szellemileg, lelkileg mozgásba, lendületbe jöjjünk!!
Déváról gyalog 8.00 órakor indulunk! Ha legény vagy velünk tartasz!
Mindkét eseményre, nagy szeretettel várunk!! 
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A bennünk lévő életerő, a tisztaság, a jóság iránti vágy ha nem találja a végtelenbe torkolló medrét, akkor parttalanul szétfolyik, fájdalmat, céltalan pusztulást okoz. A bűnbánat lényege, hogy rátalálok önmagam medrére, és a bűn gátjait áttépve nyugodtan, szabadon hömpölyögve elindulok a végtelen tenger felé, nagy hajókat hordozva hátamon, kenyeret adó malmokat hajtva. Szívemből életadó forrás fakad, s létem kis patakja a szorgalmas napjaimtól duzzadva, békésen Isten irgalmasságának tengere felé folyik.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. január 27. hétfő, Angelika napja van. Holnap Károly és Karola napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 4/7

Eljött az az idő, amikor az emberek szennyesét sokkal nehezebb elrejteni, mint régebben, de ez nem jelenti azt, hogy rosszabbak vagyunk, hanem a tisztulás újabb állomásához értünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube