Vannak még csodák!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_gyalogfuto.jpgVannak még csodák!! Képes egy ember 40-50 órát szaladni alvás, pihenés nélkül? Bogya Zoltán 51 éves korában elkezdett szaladni, tájfutó lett!! Hihetetlen hivatásáról, eddigi csodálatos eredményeiről tartott egy előadást a gyermekeinknek a vasárnapi zarándokutunk végén, a vajdahunyadi vár kápolnájában!! Nagy szeretettel ajánlom megnézésre ezt a kórusból rögzített műsort!! 

 

 
Hallgassuk meg Zoltán tanúságtételét és utána gondolkozzunk el vajon mit gondolunk magunkról, mit nézünk ki magunkból, és vajon a jó Isten segítségével mekkorák lehetnénk, kitartással, kegyelemmel mi mindent elérhetnénk?? 
Bogya Zoltán tanúságtétele:

Szeretettel, 
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A hegyre fel sok út vezethet. Viszont van egy út, amelyet maga az Isten mutatott meg nekünk, és nem hiszem azt, hogy más út biztosabban, egyszerűbben elvezetne az Égbe. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. november 19. kedd, Erzsébet napja van. Holnap Jolán napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ő is osztozik...

A mindennapi földi életben, ha rosszat tettünk, bánkódunk azért is, mert félünk a számonkéréstől, a büntetéstől vagy az elmaradó jutalomtól – ez egy tökéletlen, önzésen alapuló bűnbánat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube