Gyertek ismerkedjünk Szent Adorján életével!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_60234133_2309101712446070_3534260542711529472_n.jpgA szívünkben lévő reményt, akárcsak az égő tüzet, folyamatosan táplálni kell! Oly sokan adnak hírt mindenféle szomorú, rossz dolgokról, én most egy örömteli, reményünknek szárnyat adó nagyszerű eseményre hívlak benneteket. Augusztus 8-kán csütörtökön, délután 15.00 órától a balassagyarmati városházának dísztermében az elítéltek és az elítéltek gyermekei Szent Adorján tiszteletére ünnepnapot szerveznek!!

Ez alkalommal két előadást fognak bemutatni. 

A fogvatartók és a fogvatartottak védőszentjének, Szent Adorjánnak életéről, maguk az elítéltek fognak egy nagyon szép őáltaluk írt és megzenésített musicalt bemutatni. Magyarországon több mint 17.000 ezer ember tölti jelenleg is börtönben, fegyházban a büntetését.
Sajnos Magyarországon közel 40 ezer olyan gyermek él, akinek egyik vagy mindkét szüleit elítélték, fogva tartják. Augusztus elején számukra szervez tábort a balassagyarmati fegyház parancsnoksága. A táborba a mi gyerekeink is meghívást kaptak, így az elítéltek gyerekei a dévai otthon gyerekeivel közösen fogják előadni a "Muzsika hangja" című musicalt. A gyermekek ezzel az előadással nemcsak a jókedvű szeretet gyógyító erejére szeretnék a figyelmünket irányítani, de a börtönben élő szülőket is szeretnék megajándékozni! E szép, egészen biztos, hogy felejthetetlen rendezvénnyel akarjuk a társadalom figyelmét érzékennyé tenni azok a gyermekek iránt, akik szüleik elítélése miatt kényszer árvák lettek.
Nagy szeretettel hívlak, gyertek ismerkedjünk meg szent Adorján életével s döbbenjünk rá, hogy a  bűn mekkora fájdalmat okoz családjainknak, az ember életében! Kisebb testvéri szeretettel várlak, gyertek imádkozzunk együtt, 
Csaba t.