Vastapssal zárult Ákos telt házas koncertje Csíkszentsimonban

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_218396201_2194039677404551_7269656223801263133_n.jpgJó időben, jó helyen, jó emberekkel voltam, Istennek legyen hála!!

Jó volt a koncert!! Istennek hála szerencsésen haza értünk Dévára!!

Csaba t.
Telt házas koncertet adott Ákos szombat este a Tiltott Csíki Sör Manufaktúra által szervezett Tiltott Fesztiválon. A több ezer érdeklődőt Csíkszentsimonba vonzó fellépést füstgéppel, látványos fény-, illetve lézereshow-val varázsolták igazán látványossá.
Ákos fergeteges koncertjével folytatódott a Tiltott Csíki Sör Manufaktúra által szervezett Tiltott Fesztivál szombat este Csíkszentsimonban. A rendezvénysorozat eddigi kiadásai közül erre a fellépésre voltak a legtöbben kíváncsiak: a neves előadó telt ház előtt léphetett színpadra. 
A koncert kezdete előtt Böjte Csaba ferences szerzetes szólt a több ezer jelenlévőhöz. Mint mondta, valamelyest magáénak érzi a házigazdák által előállított terméket, hiszen annó a csíksomlyói szerzetesek is sörfőzdét működtettek. Beszélt továbbá a Ferences Biciklitúráról (FerBiT), amely idén július 28-án indul Torockóról.
A végállomásra, Csíksomlyóra augusztus elsején érnek, Böjte Csaba pedig arra buzdította a jelenlévőket és minden érdeklődőt, hogy vegyenek részt a hegynyeregben szervezett eseményen, amelyen szentmise és koncert is színesíti majd a programot. Végül a ferences szerzetes áldását adta a résztvevőkre és a fellépőkre, majd felcsendültek az első dallamok.
Ákos a látványos füst- és lézershow alatt számos slágert és ismert dalt is előadott, illetve egy meglepetésprodukcióval is készült: lánya, Őry-Kovács Anna is színpadra lépett.
Fotó: Pinti Attila
www.szekelyhon.ro