Jótékonysági bált szerveztek a gyermekotthon megsegítésére

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_921_b.jpgSzombat este a nagyvárad-olaszi római katolikus egyházközség jótékonysági bált szervezett. A bevételt gyermekotthonok megsegítésére fordítják.

Szombat este első alkalommal szervezett jótékonysági bált a várad-olaszi római katolikus egyházközség a Kolozsvári úti kultúrotthonban, a bevételt Böjte Csaba ferences rendi szerzetes és Kiss Márton bélfenyéri plébános gyermekotthonainak megsegítésére fordítják. A jó hangulatú összejövetelen több mint kétszázan vettek részt, a karitatív jellegen és a kiváló társaságon kívül a különleges meghívottak tették emlékezetessé az estet. Szemerédi Bernadett budapesti színművésznő koncertje nagy sikert aratott, a Szent László Római Katolikus Iskolaközpont IX-X-es diákokból álló tánccsoportja szintén. A Szent Ferenc Alapítvány által működtetett váradi Szent Angéla Ház néhány lakója verseket szavalt. A talpalávalót a Kiss Music Band biztosította, a termet és az asztalokat pedig a várad-velencei Lisieux-i Kis Szent Teréz Nőszövetség tagjai díszítették fel, Fleisz Judit, Tóth Beáta és Kiss Enikő.
Az egyik főszervező, Kruzslitz Imre atya, a Barátok templomának káplánja nem csupán nekik mondott köszönetet, hanem mások mellett Kiss Albert apátkanonoknak, Curaliuc Demeter várad-velencei plébánosnak, a várad-velencei RMDSZ-körzet választmányának, illetve Cservák Miklós elnöknek, valamint a szervezőtársainak, Kiss Gézának és Ertsey Melindának.
A jótékonysági alap növeléséhez a Caritas Catolicának, és különböző képzőművészeknek a felajánlása is hozzájárult.
A nagyváradi Szent Angéla Ház vezetőjével, Bartos Csillával készült korábbi interjúnkat ITT olvashatják!
www.nagyvaradi-hirhatar.ro

 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

…arra gondoltam, jó lenne találkozni egy boldog emberrel. Akármerre keresgéltem, azt láttam, hogy igazából csak azok az emberek kiegyensúlyozottak, akik Istent keresik, az Ő közelében élnek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 8. szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gyerekkoromban...

Gyerekkoromban a kedves húgommal gyakran összeszólalkoztunk, még össze is verekedtünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube