Isten kegyelméből, és a jószívű támogatóink segítségével elkészült két otthonunk is.

Image Szeptember 8-án a kivitelező átadja a Gálospetri otthonunkat, melynek átvételére nagy szeretettel meghívlak benneteket. 

 

 

ImageSzeptember 9-én délután szeretnénk ugyancsak ünnepélyes keretek között átvenni a kivitelezőtől a szalontai felújított hajdani, kaszárnyát, huszár laktanyát.

 

 

Kedves Testvérek!

Isten kegyelméből, és a jószívű támogatóink segítségével elkészült két otthonunk is.
Szeptember 8-án a kivitelező átadja a Gálospetri otthonunkat, melynek átvételére nagy szeretettel meghívlak benneteket. Fontosnak látom jelezni, hogy ez nem ház szentelés, mert ahhoz előbb be kell lakni, élettel meg kell tölteni az épületet, ezért az érmelléki házunk csak jövő tavasszal lesz felszentelve.

E szép otthonba szeretettel keressük a megfelelő, gyermeket szerető személyzetet, azokat a munkatársakat, kik alázattal, és szeretettel tudnák szolgálni Erdélyben, székely föld után a második legnagyobb tömbben lakó magyar közösségéből kihulló árva, félárva, bajba jutott gyerekeit.

 

Gálospetri otthonunk a felujitás elött, gyertek nézzétek meg, hogy most milyen, csaba t.
Gálospetri otthonunk a felujitás elött, gyertek nézzétek meg, hogy most milyen, csaba t.

 

Szeptember 9-én délután szeretnénk ugyancsak ünnepélyes keretek között átvenni a kivitelezőtől a szalontai felújított hajdani, kaszárnyát, huszár laktanyát. Egy szép álom valóra vált, az ellenségeskedés, a gyűlölet, a háború fészkéből sikerül szeretet otthont csinálni. És ha itt ez sikerül, akkor miért ne sikerülne az egész világon megfékezni az erőszakot, a háborút, hogy a szeretet uralkodjék mindannyiunk szívében?

Itt is csak átvesszük, és átadjuk az otthont az élet szolgálatára, Tarsoly Ilona vezetésével, a szentelés csak tavasszal fog megtörténni. A ház lakói, sajnos a váró listán már megvannak, de ide is még keresünk egy gyermek szerető nevelőt. Itt is, akárcsak az alapítvány többi otthonában, aki 15 évig lelkiismeretesen, szeretettel neveli a családját az megörököli az otthont, az övé lesz az épület mindenestől, el nem adhatja, de élete végéig, akár mint szociális anya, vagy szociális nagymama lakhatja a házat, és szeretheti a nagyra nőtt gyermekeit, és miért ne, a jövendő béli unokáit is.

 

A szalontai új otthonunk, csaba t.
A szalontai új otthonunk, csaba t.

 

Sok szeretettel hívom várom nagycsaládunk barátait, támogatóit e kettős ünnepre, szeretettel,

 

Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Mint a fertőző betegségek, a bűnök is ragályosak. Az ember gyenge, tisztaságunkat törékeny edényben tartjuk.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. február 25. kedd, Géza napja van. Holnap Edina napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jézus bejárt minden várost és falut

„Jézus bejárt minden várost és falut, tanított a zsinagógákban, hirdette országa örömhírét, és gyógyított minden betegséget, minden gyengeséget. Amikor látta a tömeget, megesett rajta a szíve, mert olyan volt, mint pásztor nélkül a juhok: elcsigázott és kimerült.” [Mt 9,35–36]
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube