Böjte Csaba „árváinak” gyűjtenek Nagyszalontán

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_jotekonysagi-est.jpgA dévai Szent Ferenc Alapítvány által működtetett nagyszalontai gyermekotthonokban élő gyermekek javára szerveznek adománygyűjtő gálaestet a bihari városban december 14-én, szombaton 19 órától a helyi Zilahy Lajos Művelődési Házban. Az összegyűlő pénzből ugyanakkor szintén támogatják a napközi otthont, ahol a hátrányos helyzetű gyermekek minden iskolai napon meleg ételt kapnak és nevelők segítségével készülhetnek fel a következő napra.

Az RMDSZ szalontai szervezete az elmúlt évek hagyományaihoz híven az idei adventi időszakban is megszervezi azt a jótékonysági estet, melynek során a Böjte Csaba ferences szerzetes nevével fémjelzett dévai Szent Ferenc Alapítvány által a bihari városban működtetett gyermekotthonok javára gyűjtenek. A cél most is ugyanaz, mint eddig: segíteni az otthonban lakó gyermekek boldogulását és a napközi foglalkozástok megszervezését.
Török László polgármester köszöntője után Böjte Csaba mondja majd el gondolatait. 19.20-kor a rendezvény ünnepi szónoka, az RMDSZ szenátora, Bíró Rozália tartja meg beszédét, azt követően pedig a gyermekotthonok lakóinak alkalomhoz illő műsorával folytatódik a program. 19.50-kor adják át a Bocskai Díjat, majd folytatásaként a szegedi Vox Nova Kórus előadását hallgathatják-tekinthetik meg az egybegyűltek. A jótékonysági est csúcspontjaként pedig 20.35-kor az est sztárvendége, Péter Szabó Szilvia ajándékozza meg koncertjével az adományozókat.
Az adománygyűjtő gálaestre a szervezők szeretettel várnak minden olyan érdeklődőt, aki adományaival segíteni szeretné a szalontai otthonok működését, aki a szeretet ünnepéhez közeledve hozzájárulna a hátrányos helyzetű gyermekek támogatásához.
www.mind1.ma

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ma 2019. július 19. péntek, Emília napja van. Holnap Illés napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Vegyük észre...

A Katolikus Egyház kétezer éves történelmében előforduló sajnálatos és szégyenteljes kisiklásokon, bűnökön lehet botránkozni, de legyünk legalább ilyen érzékenyek a mai korban meglévő igazságtalanságokra, erőszakra is!
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube