Nélkülöző gyerekekért korcsolyáznak

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_korcsolya.jpgA Dévai Szent Ferenc Alapítvány felcsíki otthonainak gyerekei javára szerveznek vasárnap jótékonysági korcsolyázást a csíkkarcfalvi műjégpályán.

Tavaly első ízben szervezte meg a Felcsík Kistérségi Társulás és a Felcsíki Műjégpálya azt a karitatív célú rendezvényt, melynek célcsoportja a Dévai Szent Ferenc Alapítvány felcsíki otthonainak gyerekei voltak.
Katona Melinda, a Felcsík Kistérségi Társulás munkatársa kiemelte, akkor több mint hétszáz személy tartotta fontosnak megjelenni a korcsolyázással egybekötött jótékonysági esten. „Idén több mint 130 gyerekért korcsolyázhatunk, a csíkszentdomokosi, csíkkarcfalvi, madéfalvi és csíkrákosi otthonok lakóiért” – jelentette ki az illetékes, aki szerint az otthonok lakói is részt vesznek a rendezvényen. Ennek során korcsolyaoktatás lesz számukra, majd közösen egy rövid karácsonyi előadást tartanak, továbbá a jégen az Ördögborda Néptáncegyüttes is fellép. A csíkkarcfalvi műjégpályán vasárnap, december 22-én 17 órától kezdődő eseményen a csíkkarcfalvi Kozma Ervinnek és a csíkdánfalvi Gyenge Hunornak is gyűjtenek adományokat.

Rédai Botond
www.szekelyhon.ro

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ma 2019. július 19. péntek, Emília napja van. Holnap Illés napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Vegyük észre...

A Katolikus Egyház kétezer éves történelmében előforduló sajnálatos és szégyenteljes kisiklásokon, bűnökön lehet botránkozni, de legyünk legalább ilyen érzékenyek a mai korban meglévő igazságtalanságokra, erőszakra is!
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube