Böjte Csaba neveltjeit ajándékozta meg a székelyudvarhelyi diákok

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_p1030504-k.jpgBöjte Csaba neveltjeit ajándékozta meg a székelyudvarhelyi Orbán Balázs Általános Iskola diáksága.

 

A Máréfalván és Zetelakán működő gyermekmentő központokat tegnap keresték fel, a tanulók által gyűjtött adományokkal és egy kis ünnepi műsorral. Korábban érdeklődtek a szükségletekről, és kiderült, hogy ezekben a házakban a legszükségesebbek a tisztítószerek és a tartós élelmiszerek lennének, mivel a gyermekközpontok adományokból tartja fenn magukat - tájékoztatott az iskola igazgatója, Gábos Anna. A gyűjtés során megismertették az iskola tanulóival Böjte Csaba atya munkásságának a lényegét. Az Orbán Balázs iskola 500 diákjának jóvoltából rövid időn belül jelentős mennyiségű adomány gyűlt össze, a csomagokat tegnap kora délután autóbusszal vitték ki a két közeli gyermekházba, ahol másodikos tanulók kis karácsonyi előadással is megörvendeztették az ottani gyermekeket. Az iskola a testvérkapcsolatot a továbbiakban is fent szeretné tartani, közös programok szervezésén is gondolkodnak - mondta el Gábos Anna igazgató.
Asztalos Ágnes

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

…arra gondoltam, jó lenne találkozni egy boldog emberrel. Akármerre keresgéltem, azt láttam, hogy igazából csak azok az emberek kiegyensúlyozottak, akik Istent keresik, az Ő közelében élnek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 8. szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gyerekkoromban...

Gyerekkoromban a kedves húgommal gyakran összeszólalkoztunk, még össze is verekedtünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube