Szárhegyi pillanatok

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Mualkotas_IMG_20161128_152736.jpgJó híreket jó kapni és jó meg is osztani örömmel!! Gratulálok a Gyergyószárhegyi házunk minden lakójának!! 

Szeretettel, 

Csaba t.
Az elmúlt pár hétben nagyon sok örömben volt részünk. Gyermekeinket kitüntették tehetségeikért, mégpedig olyan gyermekeket, akik életükben nem részesültek eddig a tanárok részéről semmilyen pozitív elismerésben. És lám csodát...!
Nevelőink gyerekeikkel több héten át készültek az adventi vásárra, mellyel nagy sikert arattak, nagyon sok pénzt kerestek a családok, melyet ki-ki a maga elképzelése szerint költ majd el. Van aki uszodába viszi a gyerekeket, van aki pizzázni, korcsolyázni.
Ugyanakkor gyerekeink is nagyon leleményesek voltak, Korpos Ibolya nevelőnk a tegnap töltötte be 58. életévét, nagylányai az ők kis zsebpénzükből diabetikus tortát rendeltek és ünneplőben köszöntötték nevelőjüket. Megható pillanatok voltak...
Isten fizesse munkatársaimnak az áldozatos és kitartó munkájukat, kérem a Jó Istent, hogy továbbra is a szeretet és a jóság ösvényén haladjon tovább Otthonaink élete.
Mindenkinek kívánok Áldott Adventi Szent Időt!
Szeretettel: 
a szárhegyi otthonok apraja, nagyja