Szép Balaton

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_12718373_991124694314397_5154580773139558913_n.jpgJó volt július 18-24 között körbe imádkozni a szép Balatont, Isten áldását kérni az ott élő, és oda nyaralni, pihenni járó testvéreinkre! Jó volt kisebb testvéri szeretettel felkínálni, őszinte imádságban, szép gyermek énekszóban a lelki felüdülést annak a sok sok embernek, kik megtisztelték a meghívásunkat!! Istennek legyen hála e szép missziós napokért!! 
Szívem minden melegével kérem a jó Isten áldását a szép Balatonra és mindazokra, kik e nyáron felüdülést adó tiszta vizében megmártóznak, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten nem egy nagyszakállú Úr, aki unatkozik a mennyek országában, és néha lenéz ránk a földre. Ő jobban szeret bennünket, mint mi saját magunkat. Meghalt minden egyes emberért a kereszten, mikor én magamért még egy kis áldozatra is nehezen vállalkozom. Ezt átélni, erre tudatosan figyelni, nagyon szép. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 5. szerda, Krisztina napja van. Holnap Berta és Bettina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az evangélium...

Az evangéliumon kívül sehol nem érvényesül ilyen tisztán az elv, hogy minden emberegyenlő Isten előtt. Akinek származása miatt az élete nehezebb, annak a Jóisten ezt betudja, akinek a megismert hit fényében világosabban kellene látnia, annak szigorúbb lesz az ítélete – nagyon sok keresztény fog azért szenvedni, mert nem keresztény módon élte az életét.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube