Csínod és Déva...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_ellentet19.jpgCsínod és Déva, 300 kilométer és két évszak... A dévai kép virágvasárnapján készült, a csínodi meg húsvét hétfőjén!! Székelyföldről jövet nem sokan hiszik itt Déván, hogy ez a kép a napokban készült Erdélyben, a Csinodi Gyümölcsoltó kápolnáról.... Nehéz is itt elhinni a rövid ujjú trikóban teljesen kizöldült fák alatt szaladgáló gyermekeknek.... Nem vagyunk mi sem egyformák, de a táj sem egyforma drága szülőföldünkön, de talán ez Erdély igazi szépsége!! Tanuljuk meg tisztelettel elfogadni egymásban és a világunkban a különbözőséget!! 
Szeretettel, 
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten a szeretet. Nem Ő hullatja az erdőinkre a kénes esőt, nem Ő szemeteli tele világunkat meggondolatlanul, nem is Ő dobja le az atombombát, nem Ő szervezi a világháborúkat, a veszekedéseket, az ellenségeskedést, nem Ő hagyja az úton az éhező gyermekeket, nem Ő készíti a kábítószert, hanem mi, emberek. A mi bűneink, vakságunk, butaságunk hozza a nyakunkra a sok bajt. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. augusztus 25. vasárnap, Lajos és Patrícia napja van. Holnap Izsó napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nagyon tetszik nekem...

Nagyon tetszik nekem az, hogy a mi Urunk, Jézus Krisztus, amikor a keresztet hordozta, nemkemény, hollywoodi mosollyal, egyenes derékkal, vasalt ingben vitte a keresztet.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube